OŠ DOMAŠINEC Učenici i djelatnici uključili se u akciju Zelena čistka

>> Učenici i djelatnici OŠ Domašinec uključili se u akciju Zelena čistka

Već tradicionalna ekološka osjetljivost djelatnika i učenika Osnovne škole Domašinec vidjela se i ove školske godine, između ostalog, uključivanjem u akciju Zelena čistka.

Okoliš Područne škole Florijana Andrašeca Dekanovec korisnici tog prostora očistili su u četvrtak, 19. travnja. Sličnu akciju, čišćenje dvorišta škole, sportskih terena i prostora dječjeg igrališta, proveli su i učenici i učiteljice razredne nastave matične škole.

Partneri u tom poslu bili su im i volonteri Društva distrofičara i invalida dječje i cerebralne paralize. Voditeljice projekta kojega provodi ta Udruga i pet članova Udruge, uživali su s ostalim sudionicima te akcije u krasnom proljetnom suncu i međusobnom druženju.

Neki od djelatnika Škole i dvadesetak učenika, uključili su se u akciju koju je Općina Domašinec provodila u subotu 21. travnja. Tijekom obilaska terena za koji su dobili u zadatak da ga počiste, neki od njih su imali prilike upoznati po prvi put okoliš mjesta Domašinca i uživati u njegovom proljetnom ruhu.

Nažalost, ljepota prirode bila je narušena otpadom kojemu tamo nije bilo mjesto, a koji se mjestimično nalazio i u većim količinama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije