SREDNJA ŠKOLA PRELOG Mala škola velikog srca

>> Mala škola velikog srca

Povodom obilježavanja Svjetskog dana volonterizma i Nikolinja, u srijedu 6. prosinca učenici i nastavnici Srednja škole Prelog ponovno su pokazali svoja velika srca pripremivši blagdanski ručak štićenicima Doma za starije i nemoćne Mesmar iz Preloga.

Ako se sjećate naših prijašnjih koraka do zdravlja, ovo je još jedan iskorak u tom našem hodu. Tako se na našem zdravom meniju našla krem juha od buče, pileće iznenađenje u umaku od sjemenki, nabujak od povrća, hajdinska kaša, složena salata, slasni desert šumska čarolija te topli zimsko-vitaminski napitak od naranče i borovnice.

Učenici koji su sudjelovali u prigotavljanju i posluživanju jela su Laura Del Duca, Marko Toplek, Vilim Posavec, Luka Beč, Benjamin Radiković te Lovro Đud. Pomagali su im stručni učitelji Anica Naranđa, Krunoslav Tilošanec, Milena Štajerec, Vlado Turek i Josip Bajsić.

SŠP-ovci su na kraju svakom štićeniku podijelili kolač u obliku slatkog srca.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez svesrdne podrške našega ravnatelja Tomislava Gregura koji je zajedno s nama posjetio štićenike Doma Mesmar, a koordinatorice i tehnička podrška bile su pedagoginja Tanja Lilić te knjižničarka Nataša Sakač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije