UČENICI iz OŠ Vladimira Nazora Pribislavec izvrsni na natjecanju Dabar

Učenici viših razreda Osnovne škole Vladimira Nazora Pribislavec sudjelovali su u međunarodnom natjecanju iz informatike i računalnog razmišljanja Dabar 2017. Natjecanje Dabar održano je u tjednu od 13. do 17.11.2017. na CARNet-ovom sustavu Loomen, a naši učenici natjecali su se u kategorijama KiloDabar (5. i 6. razredi) i MegaDabar (7. i 8. razredi).

U kategoriji KiloDabarnatjecalo se 4748 učenika, a u kategoriji MegaDabar 4298 učenika. Učenici iz OŠ Vladimira Nazora Pribislavec plasirali su se među 10 % najboljih u svojim kategorijama, Sven Posedi u kategoriji KiloDabar, a Leona Vadlja u kategoriji MegaDabar.

U natjecanje Dabar školu je uključila učiteljica informatike Iva Naranđa koja je i organizirala provedbu natjecanja u školi. Zapažen rezultat postigli su i učenici koji su se plasirali među 20 % najboljih: Hana Prstec u kategoriji KiloDabar, Ali Avdija i Borna Halamić u kategoriji MegaDabar.

Zahvaljujemo svim učenicima na sudjelovanju, a čestitamo onima koji su se plasirali među najbolje. Posebna čestitka Svenu i Leoni, našim zlatnim dabrovima!

Više o natjecanju Dabar, izvješće i rang liste s rezultatima možete pronaći na službenoj stranici natjecanja. Rang liste za prvih 20 % učenika s najboljim rezultatima dostupne su u Loomen kolegiju Dabar 2017.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije