TEHNIČKA ŠKOLA ČAKOVEC I dalje u društvu s najboljima u državi

Slijedeći puteve znanja i suvremenih tehnologija, učenici Tehničke škole Čakovec svojom daljnjom, sveučilišnom naobrazbom dokazuju da su u redu s izvrsnima, što potvrđuje nedavno im uručeno priznanje Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu

Kako Fakultet strojarstva i brodogradnje u Zagrebu ovih dana obilježava 98-godišnjicu od osnutka, od 14. do 17. studenoga 2017. u njegovim je prostorima organizirano niz događaja kojima se željelo predstaviti rad Fakulteta, studentske udruge i povezanost s hrvatskim gospodarstvom.

Čast da bude dio proslave pripala je i Tehničkoj školi Čakovec. Na svečanoj sjednici održanoj 17. studenoga 2017. deset srednjih škola iz Republike Hrvatske istaknuto je zbog posebnih postignuća i uspjeha u radu s mladim generacijama.

Uz Tehničku školu Čakovec, priznanja su uručena i Gimnaziji Josipa Slavenskog Čakovec, XV. gimnaziji Zagreb, V. gimnaziji Zagreb, II. gimnaziji Zagreb, Tehničkoj školi Ruđera Boškovića Zagreb, Elektrostrojarskoj školi Varaždin, Srednjoj školi Krapina, Gimnaziji Jurja Dobrile Pula i Gimnaziji A. G. Matoša Zabok.

Ravnatelju TŠČ-a Draženu Blažeki, dipl. ing., priznanje je uručio dekan Fakulteta, prof. dr. sc. Zvonimir Guzović.

Na istoj svečanosti nagrađen je student završne godine FSB-a u Zagrebu Matija Juras, bivši odličan učenik Tehničke škole Čakovec u zanimanju strojarskog računalnog tehničara.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije