MATEMATIČARI iz cijele Hrvatske u Svetom Martinu na Muri

Viši savjetnici za matematiku Agencije za odgoj i obrazovanje organiziraju državni skup za učitelje i nastavnike matematike u Svetom Martinu na Muri od 26. do 28. lipnja 2017. Tema je Vrednovanje u matematičkom obrazovanju: O vrednovanju općenito, O vrednovanju potencijalno darovitih učenika i O vrednovanju učenika s teškoćama.

>>> Program rada

Skup traje 20 sati s predavanjima i radionicama, a voditelji će biti Neda Lesar i Vesko Nikolaus. Na skup je prijavljeno 435 učitelja i nastavnika matematike iz cijele Hrvatske, a neki od njih će u Sveti Martin stići već u nedjelju jer skup počinje u ponedjeljak u 9:00 sati.

>>> DRŽAVNI SKUP matematičara u Svetom Martinu na Muri

>>> VIŠE OD 400 MATEMATIČARA u Svetom Martinu na Muri

Ciljevi skupa su razlikovati i primijeniti ulogu i vrste vrednovanja u matematičkom obrazovanju (unutarnje i vanjsko, formativno i sumativno, kriterijsko, normativno i ipsativno), razlikovati i primijeniti vrednovanje kao učenje, vrednovanje za učenje te vrednovanje naučenoga, upoznati i primijeniti metode praćenja i vrednovanja napredovanja učenika u nastavi matematike te metode dijagnostičkog vrednovanja, razlikovati i primijeniti ulogu i vrste vrednovanja u matematičkom obrazovanju nadarenih učenika, te učenika sa prilagodbom u pristupu, kao i prilagodbom u obrazovnim sadržajima i kritički vrednovati i interpretirati rezultate različitih vrsta testiranja učeničkih matematičkih postignuća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije