NATJEČAJ DUZS-A Najbolji radovi nagrađeni priznanjima

U utorak, 13. lipnja upriličena je svečana dodjela priznanja učenicima i mentorima za izrađene najbolje likovne, literarne i fotografske radove po raspisanom natječaju DUZS-a na temu ‘Prirodne katastrofe, tehničko – tehnološke katastrofe, snage sustava civilne zaštite i žurne službe u katastrofama’.

Svečana dodjela odvijala se u velikoj vijećnici Međimurske županije. Pozvani učenici Osnovne škole Gornji Mihaljevec bili su Luka Zadravec (7.r), Marcel Branda (7.r), Stela Lovrec (5.r), David Mlinarić (5.r) koji su osvojili prigodan poklon i dobili priznanje za svoj likovni ili literarni rad.

Bitno je napomenuti da su radovi učenika Stele Lovrec i Marcela Brande istaknuti na državnom natjecanju DUZS-a te je Stela Lovrec osvojila 2. mjesto u državi. Mentorica učenika je Lidija Novak Levatić, prof.

Svim prisutnima obratili su se mr. sc. Ferid Kašmo iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje koji je naglasio da je to 7. godina natječaja i da se na natječaj prijavilo jako puno radova iz 21 obrazovne ustanove, vrtića i osnovnih te srednjih škola. Prisutnima se obratila i univ. spec. oec. Sandra Herman, zamjenica župana Međimurske županije te načelnik stožera civilne zaštite gospodin Josip Pivec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije