SFERAKON

OŠ GORNJI MIHALJEVEC Tara Kos osvojila 2. nagradu za literarni rad Babarogina kuharica

Tara je svojim radom o toliko znanoj Baba Rogi koja plaši malu djecu i odvodi ih u neki nama nepoznat kraj dodijelila je zadatak fantastične, ali ljudskom rodu neobične kuharice koja svojim delicijama uzrokuje probavne smetnje zločestoj i pokvarenoj djeci

U subotu, 11. svibnja 2019. godine u 20 sati na svečanoj Skupštini Sfere u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva održana je dodjela nagrada likovno – literarnog natječaja SFerice, a učenica Tara Kos primila je 2. nagradu za literarni rad Babarogina kuharica.

SFerin likovno – literarni natječaj odvija se ove godine po 41. put za redom u sklopu SFerakona. SFerakon je najstarija i najuglednija konvencija fantastike i znanstvene fantastike u ovom dijelu Europe. Održana je prošlog vikenda u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a sudjelovala je i Tara Kos, učenica 8.r. OŠ Gornji Mihaljevec, a mentorica joj je Lidija Novak Levatić.

Tara je svojim radom o toliko znanoj Baba Rogi koja plaši malu djecu i odvodi ih u neki nama nepoznat kraj dodijelila je zadatak fantastične, ali ljudskom rodu neobične kuharice koja svojim delicijama uzrokuje probavne smetnje zločestoj i pokvarenoj djeci.

Neobična ideja u dnevniku svidjela se komisiji i Tarin je rad nagrađen 2. nagradom među njih 250 literarnih i 1200 likovnih radova. Doživljaj je bio sresti neke likove iz Lol-a, Gospodara prstenova, raznih stripova i znanstveno – fantastičnih filmova, fotografirati ih i steći nova poznanstva. Čestitamo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije