koji si ti lik?

OŠ GORNJI MIHALJEVEC Maja Gregorinčić osvojila nagradu na likovno- literarnom natječaju Knjižnice Nikola Zrinski

Učenica je preradila književno djelo Đure Sudete Mor i promijenila tužan kraj u sretniji što se očito dopalo prosudbenoj komisiji

U Knjižnici Nikola Zrinski u Čakovcu 23. travnja 2019. godine podijeljene su nagrade likovno – literarnog natječaja Koji si ti lik? Učenica OŠ Gornji Mihaljevec Maja Gregorinčić osvojila je nagradu!

Učenica Maja Gregorinčić (8.r.) je pod mentorstvom učiteljice Lidije Novak Levatić osvojila nagradu za jedan od najboljih stripova pristiglih na natječaj Koji si ti lik? Učenica je preradila književno djelo Đure Sudete Mor i promijenila tužan kraj u sretniji što se očito dopalo prosudbenoj komisiji – knjižničarkama Knjižnice Nikola Zrinski na dječjem odjelu.

Nagrada je godišnja pretplata na usluge Knjižnice što je samo poticaj čitanju i stvaranju te slatka sitnica koja je pri čitanju ponekad neizostavna, pruža zadovoljstvo i nepcu. Valja posebno istaknuti voditeljicu programa Helenu Drvoderić Andrašec koja je srdačno dočekala sve sudionike i uručila im nagrade te ih uputila na zakusku. Zahvaljujemo! Želimo i Knjižnici i našim učenicima daljnje uspjehe na mogućim budućim natječajima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije