Predblagdansko druženje djece i studenata

U srijedu 7. prosinca 2016. godine, studenti treće godine odgojiteljskog studija Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, odsjeka u Čakovcu, ugostili su u prostorijama fakulteta mališane iz Dječeg vrtića ‘Cvrčak’, PO ‘Pčelice’ Ivanovec. Studenti Ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja pokazali su djeci gdje se oni pripremaju za zanimanje odgojitelja i gdje stječu potrebne kompetencije za rad s najmlađima.

Djeci su pripremili raznolik program što je urodilo smijehom i pjesmom koji su se širili hodnicima fakulteta. Doček dobrodošlice održao se u Maloj dvorani gdje su studenti pripremili kratku lutkarsku predstavu ‘Zadnji čokoladni keksić’, a zatim su zajedno s djecom zapjevali nekoliko pjesama o Svetom Nikoli i dolazećem Božiću.


Do sada stečena znanja studenti su primijenili u osmišljavanju igre ‘Pronađi tajnu odaju’. Djeci su na zanimljiv i kreativan način pokazali fakultet i zajedno s njima, uz pomoć ‘čarobnih’ mapa, krenuli u ‘tajnu potragu’ za prostorijama u kojima su nastavili igru.

Veliko zadovoljstvo i veselje, ne samo onih najmlađih, nego i studenata pokazatelj je uspjeha ovog druženja. Ovakve aktivnosti otvaraju prostor za nove zajedničke projekte u kojima svi članovi zajednice surađuju i pridonose kvaliteti života i dobrobiti zajednice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije