OŠ Šenkovec: Na Dječjem odjelu Županijske bolnice u Čakovcu

U ove predbožićne dane zasigurno nikako ne želite završiti u bolnici. Kako bolest ne pita za vrijeme, mjesto ili dob, često se upravo to dogodi. Sa željom da malim bolesnicima bude što ugodnije na Dječjem odjelu Županijske bolnice u Čakovcu, stupili smo u kontakt s glavnom sestrom Odjela.

Saznali smo što im je potrebno i krenuli u akciju prikupljanja. Tako su učenici 3.a i 3.b sa svojim roditeljima i učiteljicama Ladislavom Šestak-Horvat i Gordanom Magdalenić, te uz podršku ravnatelja škole, gospodina Vladimira Novaka, sakupili podosta jastučnica, pidžama, knjiga, bojica i ostalog likovnog materijala. U četvrtak, 8.prosinca poklone smo odvezli na Dječji odjel. Tamo su nas ljubazno dočekali voditelj Odjela dr.med.,spec.pedijatar gospodin Dejan Balažin i glavna sestra Odjela, gospođa Dijana Farkaš.

U ugodnom razgovoru s njima i ostalim djelatnicima Odjela izrazili smo svoju zahvalu za njihov požrtvovan rad i ljubaznost jer su mnogi od nas trebali njihovu pomoć. oni pak su od srca zahvalili na donaciji svima i čestitali Božić-učenicima i roditeljima 3.a i 3.b razreda, kao i cijeloj školi.

Ispunjeni srećom i osjećajem da smo učinili nešto lijepo i korisno, prisjetili smo se riječi koje su ispisane na novom kalendaru Udruge Down: “Ondje gdje zdrav prilazi bolesnom,

jak slabom, moćan nemoćnom,

ondje nastaje bolji i pravedniji svijet.”

U godini koja dolazi svima želimo pune vreće zdravlja i veselja!

Učenici 3.a i 3.b razreda s učiteljicama i roditeljima

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije