Studenti MEV-a sudjelovali na kongresu u Novom Sadu

Međunarodni kongres studenata turizma i hotelijerstva u Novom Sadu održava se već treću godinu, a ove godine održao se u razdoblju od 25. do 27. studenog 2016. Tamo su bili i studenti Međimurskog veleučilišta.

Kongres je okupio više od 700 studenata iz 15 zemalja Europe čime je ostvaren najveći uspjeh do sada. Sudionici kongresa prisustvovali su bogatom programu konferencije koja je okupila stručnjake iz raznih područja turizma.

Konferencija se sastojala od tri sekcije, odnosno tri glavne teme: Festivalski turizam, Web marketing u turizmu i Novi koncepti upravljanja u hotelima. Predavači su redom bili vrhunski stručnjaci u svom području, a izdvajamo sljedeće: Rob Davidson, MICE Knowledge iz Londona, Dušan Kovačević, direktor i osnivač Exit festivala te Irina Tomić, direktorica Hotela Budva u Budvi.

Na predavanjima sudionici su upoznati sa sve većim zahtjevima održivosti turizma, marketingom putem društvenih mreža i internetskih portala te najnovijim trendovima u upravljanju hotelima i ostalim smještajnim objektima.

Uz sudjelovanje na predavanjima, sudionici su uživali i u ljepotama Novog Sada uz vodstvo stručnih vodiča.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije