Škola u prirodi – Šibenik 2016.

Učenici OŠ Nedelišće, PŠ Dunjkovec i PŠ Pušćine realizirali su petodnevnu Školu u prirodi u Šibeniku i okolici. Vidno uzbuđeni ukrcali smo se u autobus i krenuli put mora.

Razgledali smo Nin i upoznali se sa poviješću najmanje katedrale na svijetu, Grgura Ninskog i Condure Croatice. Put smo nastavili prema Zadru gdje smo razgledali izložbu Zlato i srebro Zadra, sam grad i njegove znamenitosti. Navečer smo stigli u Solaris gdje smo se smjestili u predivno uređene sobe hotela Andrija.

Sljedeći su nam dani bili ispunjeni upoznavanjem Dalmacije. Otkrivali smo tajne grada Šibenika i njegovih utvrda. Posjetili smo Sokolarski centar te se upoznali sa životom sova i sokolova i NP Krku za koji su ulaznice osigurala sama djeca akcijom Odčepi za ulaznicu. Splitske tajne grada i cara Dioklecijana upoznali smo posjetivši Split.

Zadnjeg smo dana ispunjeni veseljem, novim spoznajama i neopisivim ljepotama Dalmacije krenuli u otkrivanje Cerovačkih pećina. Naše se petodnevno putovanje i druženje privodilo kraju, ali smo ipak još prije povratka kućama stali u McDonaldsu u Karlovcu.

Škola u prirodi koju ćemo pamtiti! Učiteljice Višnja Špicar, Mirta Horvat i Sanja Marciuš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije