Naši monteri suhe gradnje na europskom natjecanju u Vilniusu

>> Naši monteri suhe gradnje na europskom natjecanju u Vilniusu

Litva, točnije njezin glavni grad Vilnius je u razdoblju od 7. do 10. lipnja bio domaćin 11. europskog natjecanja montera suhe gradnje “Knauf Junior Trophy”.

Hrvatsku su predstavljali učenici Graditeljske škole Čakovec Sandro Sabol i Vedran Kovačić, u pratnji mentorice Ljiljane Tepavac-Kocijan, dipl.ing., zahvaljujući pobjedi na Državnom natjecanju graditeljskih i geodetskih škola u znanjima i vještinama građenja, koje se ove godine održavalo u Križevcima.

Osim samog natjecanja ovo je bila prilika da se steknu nova iskustva, stvore poznanstva i prijateljstva, ali i upoznaju druge kulture, običaji i znamenitosti. Sudjelovanje na smotri omogućila je firma Knauf Hrvatska, čiji su predstavnici isto nazočili toj smotri.

Agencija za strukovno obrazovanje također je nagradila učenike i učenice srednjih škola za postignuto prvo mjesto na državnim natjecanjima u strukovnim disciplinama nagradom “Faust Vrančić”, a na svečanosti dodjele prisustvovao je i naš prvonagrađeni monter suhe gradnje Sandro Sabol, zajedno s mentoricom Ljiljanom Tepavac-Kocijan, dip.ing.

Svečanost dodjele nagrada “Faust Vrančić” upriličena je 17. lipnja 2016. godine u prostorijama kongresnog centra “Forum” u Zagrebu.

Učenicima i mentorici iskrene čestitke na uspješnom predstavljanju naše škole!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije