Općina Kotoriba primila učenike – sudionike državnih natjecanja

>> Općina Kotoriba primila učenike – sudionike državnih natjecanja

Općina Kotoriba organizirala je u četvrtak, 23. lipnja 2016. godine prijem za učenike OŠ Jože Horvata te njihove mentore koji su u protekloj školskoj godini sudjelovali na državnim natjecanjima. Čestitke na postignutim rezultatima uputili su im načelnik Ljubomir Grgec i njegov zamjenik Roberto Ujlaki.

– Organizirali smo ovaj prijem u znak zahvalnosti vama i mentorima na trudu, volji, želji i znanju koje ulažete u svoje osnovnoškolsko obrazovanje. Naš je zadatak da se trudimo stvoriti uvjete da svi mladi kad završe školovanje ostanu živjeti i raditi u Kotoribi. To nam je prioritet, a projekte koje realiziramo vidljivi su na svakom koraku. Želim vam i dalje mnogo uspjeha na vašem putu kroz obrazovanje i svi smo ponosi na vas – poručio im je načelnik Grgec.

Na prijemu su bili Dino Jakupak koji je sudjelovao na državnom najecanju iz engleskog jezika (mentorica Radmila Beliga) te građanskog odgoja (mentorica Romina Volar). Dio ekipe iz građanskog odgoja bili su još Lena Marija Ludaš, Tara Posavec i Magdalena Friščić. Svi su oni upravo završili osmi razred i spremaju se za srednjoškolsko obrazovanje.

Uz njih, tu je bila i Nika Buljan, učenica petog razreda koja je zajedno sa svojom mentoricom Karmen Somi bila na državnom iz tehničke kulture. Riječi zahvale na prijemu uputila je ravnateljica škole Snježana Matoš, prof, koja je naglasila kako je godina bila vrlo plodno jer su njihovi učenici bili sudionici državnih natjecanja iz čak tri područja. Poručila je kako su marljivost i trud najvažniji za uspjeh. Učiteljice su primile bukete cvijeća, a učenici su počašćeni finim pizzama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije