Učenici OŠ Goričan priredbom poželjeli dobrodošlicu ljetu

>> UČENICI OSNOVNE ŠKOLE GORIČAN PRIREDBOM POŽELJELI DOBRODOŠLICU LJETU

Učenici Osnovne škole Goričan s nestrpljenjem su dočekali četvrtak, 9. lipnja da bi brojnoj publici pokazali što su sve kroz godinu naučili, u čemu uspjeli. Dekoracija na pozornici bila je i prigodna i simbolična; more, brodovi, sunce i svjetionik bili su simboli ljeta i plovidbe koja je trajala od rujna do listopada.

Što su sve na svom putu činili, postigli, upoznali, vidjeli uz svoje kapetane-učitelje, učenici su pokazali prezentacijom na samom početku priredbe.

Tako su roditelji i svi ostali posjetitelji mogli vidjeti kako su bili zanimljivi, veseli i korisni protekli dani. Učenici koji suostvarili zapažene rezultate na županijskim, državnim, čak i međunarodnim natjecanjima i natječajima bili su prigodno nagrađeni knjigom.

Nakon toga uslijedio je raznolik program. Zbor naše škole odabirom pjesama pokazao je da uči o tradiciji, ali i upoznaje svijet, prati trendove. To su potvrdile pjesme Wake me up, Sijahamba i Grad se beli koje su bile obogaćene koreografijama. Mali zbor pjevao je o prijateljstvu.

Našu školu polazi i državni prvak u sviranju trombona Karlo Horvat. Izveo je dvije skladbe na svoj način, način pobjednika. Učenici prvog i drugog razreda vole recitirati pa su nas razveselili pjesmama o ljetu i školskom životu. Raznolikosti priredbe doprinio je simpatičan igrokaz “Nikad se ne zna” u kojem su glumili šestaši Lara, Filip i Lucija.

Nema fešte bez glazbe, zato je veselih tonova i ovaj put bilo u izobilju. Tamburaši naše škole podigli su nas na noge veselim kompozicijama, a u veselom tonu nastavili smo kaubojskim plesom učenika četvrtog razreda.

Plesalo se i dalje i to sa skupinom Funky girls koja je prvi put nastupala i oduševila nas svojom plesnom točkom. Šlag na kraju bio je nastup kreativnih sedmaša koji su spojili nekoliko glazbenih žanrova i glazbu obogatili plesom s rekvizitima.

Publika je bila oduševljena, a priredba je bila potvrda da je protekla školska godina bila uspješna, da su djeca mnogo naučila i postigla i, što nije manje važno, puno se družila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije