Nogometaši OŠ Mursko Središće treći na poluzavršnici

Učenici nogometaši OŠ Mursko Središće osvojili su 3. mjesto na poluzavršnici državnog prvenstva iz futsala za 5. i 6. razrede. Osnovna škola Mursko Središće bila je domaćin Poluzavršnog natjecanja skupine Sjever u futsalu za dječake 5./6.razred..

Natjecalo se šest ekipa: OŠ M.Središće (Međimurska županija), OŠ Petrijanec (Varaždinska županija), OŠ Ivanska (Bjelovarsko-bilogorska županija), OŠ Ksaver Šandor Gjalski Zabok (Krapinsko-zagorska županija), OŠ Prečko (Grad Zagreb) i OŠ Braće Radić Koprivnica (Koprivničko-križevačka županija).

Učenici OŠ M.Središće igrali su u skupini protiv OŠ Prečko i OŠ Petrijanec. Razigravanjem po skupinama, pobjedom protiv OŠ Prečko (6:2) i porazom protiv OŠ Petrijanec (4:1), OŠ M.Središće igrala je za treće mjesto na Poluzavršnici državnog prvenstva. U ozračju živog i glasnog bodrenja svojih navijača, učenici OŠ M. Središće pobijedili su OŠ Ivanska (6:2) i osvojili 3. mjesto.

U finalu su igrali OŠ Petrijanec i OŠ Braće Radić iz Koprivnice. Pobjednik poluzavršnog natjecanja je OŠ Petrijanec i plasirala se na Završnicu državnog prvenstva iz futsala za učenike 5./6.razreda koje se održava u Vinkovcima od 2. do 4. lipnja.

Nogometaši OŠ Mursko Središće: Niko Kodba, Antonio Martinjaš, Erik Kuklić, Leo Lisjak, Ivan Žužić, Lovro Zadravec, Borna Filipović, Nikola Perčić, Urban Pokrivač, Goran Horvatić. Voditelj ekipe bio je Dario Varga, prof. Čestitke nogometašima i želimo im puno sreće i sportskog uspjeha u daljnjim natjecanjima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije