ShoeBox, jer sjajne dame zaslužuju sjajne cipele!

>> ShoeBox, jer sjajne dame zaslužuju sjajne cipele!

ShoeBox je jedan od vodećih lanaca trgovina cipelama u Hrvatskoj. Redovito predstavlja nove kolekcije prepoznavajući potrebe širokog kruga klijentica po pitanju osobnosti, trendova i cijene. Pomno birani modeli zato iz sezone u sezonu podjednako uveseljavaju ljubiteljice klasike, glamura i razigranih modnih aktualnosti.

ShoeBox trgovine prisutne su u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Puli i Dubrovniku, a 2014. godine pokreću i web shop koji ponudu popularnih brandova obuće dovodi do kućnog praga ljubitelja cipela širom Hrvatske i EU.

Od nedavno ShoeBox trgovina ima svoju poslovnicu i u Varaždinu u Lumini centru.



U njihovim trgovinama možete kupiti kvalitetne američke brandove obuće Jessica Simpson, Vince Camuto, BCBGeneration, Jeffrey Campbell i Lucky Brand. A od 2013 godine u ponudi imaju i talijanski brand tenisica Superga, koji se u velikom stilu vratio na gradske ulice. Kako bi zadovoljili sve ukuse, njihova ponuda sadrži i cjenovno široke prihvatljive i trendy brandove Vanilla, Gossip te CAP Generation.

Ljubazne prodavačice, prepoznatljiv ugodan interijer te korisnički orijentirani profili na društvenim mrežama Facebook i Instagram dodatno ističu našu krajnju misiju – dovesti sjajne cipele jednako sjajnim damama, kako u Hrvatskoj tako i širom Europe.



ShoeBox trgovine su se priključile jesenskom makeoveru portala eMedjimurje.hr te će darovati pet kandidatkinja sa svojim sjajnim cipelama za sjajne dame!

Preporučeno
Najnovije