Lorella butik za ženu sa stilom i to u veličinama od 36 do 54!

>> Lorella butik za ženu sa stilom i to u veličinama od 36 do 54!

Svi se u svojoj odjeći volimo osjećati ugodno sa stilom, prema situaciji casula, poslovno, svečano u svakom slučaju onako kako nam odgovara određenoj prilici. Sada više ne morate obilaziti brojne dućane odjećom jer u butiku Lorella možete pronaći žensku konfekciju sa stilom!

Najfiniji materijale i najpovoljnije cijene haljina, hlača i tunika za dnevni, poslovni i večernji look!


Najnovije kolekcije hrvatskih, njemačkih i turskih proizvođača! U ponudi butika Lorella modeli su za svaku priliku i to u konfekcijskim brojevima od 36 do 54!

Butik Lorella u se nalazi u robnom centru Konzum (bivši Merkator) i dočekuju Vas sa širokim izborom ženske odjeće, renomiranih dizajnera i tekstilnih kuća.


Dizajnerske haljine i tunike, hlače, blejzeri i veste, kaputi i jakne… i sve to u veličinama od 36 do 54. Oduševit će Vas i njihovi asimetrični krojevi, klasično elegantni ili sportski koji će idealno pristajati svakoj figuri i željenom stilu.

Izbor je velik, u svim veličinama stoga je vrijeme da vas navigiramo na idealno mjesto gdje ćete obaviti pravi ženski šoping!

Butik Lorella Čakovec (Trgovački centar Konzum –bivši Merkator), Zagrebačka 87. Kontakt telefon: 040 633 083


Potražite ih i na Facebooku, a u fotogaleriji pogledajte samo dio bogate ponude najnovije kolekcije hrvatskih, njemačkih i turskih proizvođača!

Najnovije