Prijave za edukacije: AutoCAD, PHP/MySql programer, Web dizajn i druge programe

U EducirajMe centru u Varaždinu u tijeku su prijave za početak Algebrinih edukacija za atraktivna zanimanja. Prijavite se što prije i preuzmite odgovornost za vlastitu karijeru.

Edukacija za CAD specijalistu – Autodesk, može vam otvoriti put uske specijalizacije za CAD programe (Computer Aided Design). CAD je danas nezaobilazan dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i rastućih mogućnosti.

Algebra provodi i cijeli niz vrhunskih informatičkih edukacija, pa tako obukom u našem centru, uz certificiranje i vrhunske predavače, stičete upis u e-radnu knjižicu, a i dobivate sve materijale na hrvatskom. Traju prijave za edukaciju za CCNA mrežnog specijalistu (CISCO), programera mobilnih aplikacija, ali i za PHP/My Sql programera.

Prijave za PHP/My Sql programera primaju se do kraja studenog, a edukacija počinje u prosincu. Trajanje programa je 160 sati, a edukacije su u kasnim popodnevnim, odnosno večernjim satima. Za program nije potrebno nikakvo prethodno predznanje, a ovo je i odlična priprema za ZEND certifikaciju. Svi upisanu u program obrazovanja dobivaju kao dodanu vrijednost i GRATIS specijalistički seminar HTML/CSS.

Osim za PHP, u tijeku su prijave i za atraktivnu edukaciju za Web dizajn, s kojom možete naučiti kako kreirati web stranice. Algebrin program obrazovanja za Web dizajnera provodi se po Adobe standardu. Radi se o najboljem programu iste vrste u Hrvatskoj, kojim se može steći značajna prednost na dinamičnom tržištu rada.

U tijeku su i prijave za Voditelja EU projekata, zanimanje koje više nije budućnost nego sadašnjost, tu je i edukacija za Samostalnog knjigovođu, kao jedna od edukacija koju je završilo najviše polaznika.

Traju upisi i za ostale edukacije, a sve možete provjeriti OVDJE.

Nitko vam neće pomoći, ako si ne pomognete sami, a to ćete moći jedino oboružajući se znanjem. Srećom, Algebra je pripremila za vas, cijeli niz najkvalitetnijih obrazovnih programa. Najbolje edukacije će se provoditi u vašoj neposrednoj blizini, u EducirajMe centru u Varaždinu.

Edukacije (upisi u tijeku):

Voditelj EU projekata
Web dizajn
Php/SQL programer
CISCO akademija – CCNA specijalist za računalne mreže
CAD specijalist – Autodesk
ECDL / računalni operater / ECDL specijalist
Samostalni knjigovođa

Sve edukacije provode vrhunski predavači, dokazani stručnjaci iz svojih područja, a edukacijski programi su kombinacija teoretskog znanja i brojnih vježbi i primjera iz realnog okruženja, što je najbolja priprema za posao. Poslovno učilište Algebra nedavno je i od strane Microsofta proglašeno najboljim edukacijskim partnerom na svijetu! Ne propustite idealnu prigodu da se educirate kod najboljih.

Javite nam se na e-mail varazdin@algebra.hr, ili na telefon 042/555-410

Facebook

Sve o edukacijama i na našem Youtube kanalu OVDJE
!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije