Urbanovo vam otvara svoja vrata za četiri dana i zove vas!

Još nas samo četiri dana dijeli do otvorenja najvećeg i najboljeg Festivala vina u ovom dijelu Europe!

Klikom na link pogledajte cijeli program Urbanova!

Centralni događaj je 6. Festival pušipela koji će se održati od 16. do 18. svibnja 2014. u sportskoj dvorani u Štrigovi. Festival je kao sajam vinarske i vinogradarske opreme u široj regiji prepoznat kao izvrsna platforma za promociju kulture pijenja vina i naše međimurske autohtone sorte Pušipel.

U tri dana trajanja Festivala, Urbanovo postaje mjesto susreta svih eminentnih proizvođača vina i vinarske opreme, poljoprivrednih proizvođača, poduzetnika, tradicijskih obrtnika, te postaje medij za upoznavanje gospodarskih subjekata s najnovijim trendovima u proizvodnji i primjeni vinogradarskih i vinarskih uređaja i opreme. Svim sudionicima, izlagačima i posjetiteljima osiguran je besplatan internetski pristup, a organizirane su mnogobrojene prezentacije, stručni skupovi, vinske radionice i gastro show. 

Cijena dnevne ulaznice za 6. Festival pušipela iznosi 70,00 kn uz to dobivate “Urbanovo” čašu besplatno.

Klikom na link pogledajte program 6. Festivala Urbanova!


Prodaja ulaznica
: Petak 16. svibnja, subota 17. svibnja, nedjelja 18. svibnja. Športska dvorana OŠ Štrigova, Štrigova 126a, Štrigova. Ulaznice se prodaju od 12 do 19 sati (u navedenim danima). Ulaz na sve vinske radionice: 30,00 kn. Radno vrijeme festivala od 12 do 20 sati.


Dođite, osjetite Međimurje, okusite URBANOVO!

www.urbanovo.hr

Najnovije