Velik broj posjetitelja Bayer Agro Dana u poduzeću Vlado d.o.o. u Domašincu

U subotu su u sjedištu poduzeća Vlado d.o.o. u Domašincu održani Bayer Agro Dani, cjelodnevna promotivna aktivnost koju renomirani Bayer organizira kod svojih ciljanih poslovnih partnera, a kojoj je prisustvovao i voditelj prodaje Bayera za Hrvatsku, Sloveniju i BiH Peter Knaflič.

– Prvi put mi kao Bayer ovdje u Domašincu organiziramo Bayer Agro Dane nastojeći pružiti drugačiji servis korisnicima, gdje svi pozvani mogu kupiti naše brendove po povoljnijim cijenama i gdje iz prve ruke mogu dobiti stručne savjete. Od ove godine svim uzvanicima nudimo mogućnost osvajanja promotivnih nagrada putem tombole, a promoviramo i Bayer Premium, promo program gdje smo okrenuti proizvođačima koji mogu ostvariti povoljniju kupnju četiri brenda – Laudis, Prosaro, Mikal Premium i Nativo. Proizvođači na licu mjesta imaju priliku doći u posjed kupona i ostvariti popust kod kupnje kod Bayer Premium partnera, a to je u ovom slučaju poduzeće Vlado d.o.o. – rekla nam je u razgovoru koordinatorica prodaje za maloprodajni segment Jadranka Aleksić.

Bayer Agro Dani provode se većinom od 15. travnja do 15. svibnja, u vremenu kad su najintenzivniji radovi na polju s fokusom na ratarske kulture i vinogradarstvo.

Ove godine uz Bayer, partner je i firma Findri koja distribuira Hardy prskalice, o čijoj primjeni i važnosti obraćanja pažnje na izbor dizni kod prskanja različitim proizvodima zbog utjecanja na učinkovitost prskanja ste mogli čuti od stručnog suradnika na Bayer Agro Danima u Domašincu.

Jadranka Aleksić rekla je kako je pred nama vrlo zahtjevna sezona u kojoj se na poljoprivrednim parcelama pojavljuje vrlo širok spektar bolesti. Pšenicu je trebalo dobro zaštiti, Bayer za tu namjenu preporuča proizvod Sphere, za zaštitu lista. Zatim Prosaro za kvalitetnu zaštitu klasa, a koji je ujedno i najprodavaniji proizvod u Hrvatskoj od svih fungicida za tu namjenu. Za zaštita usjeva od korova upotrebljavaju se Laudis i Equip.

Bayer s poduzećem Vlado d.o.o. posluje od samih početaka, a intenzivniji pristup provodi u sklopu Bayer AgroShop Expert koncepta gdje Vlado d.o.o. sudjeluje kompletno drugu sezonu i ta suradnja je iznjedrila zadovoljstvo na obje strane jer proizvodi koje na ovome tržištu nude zajedno reflektiraju odlična rješenja u procesu proizvodnje.
 

– Ovo je druga sezona iznimno uspješne suradnje, a Bayer Agro Dane smo organizirali ovdje u Domašincu zbog njihovog angažmana u prodaji i educiranju te smo odlučili da nagradimo poduzeće Vlado d.o.o. i njihove proizvođače – rekao nam je Bayerov agronom na terenu za ovaj dio naše regije Ivan Havaić koji korisnike Bayer proizvoda poziva da ostanu u njihovom programu jer i iduće sezone dolaze s novostima.

Poduzeće Vlado d.o.o. osnovano je 2002. godine i od samih početaka njihova se djelatnost temelji na trgovini ratarskih kultura ( žitarica) i repromaterijalu za ratarsku proizvodnju. Svojim kooperantima i kupcima pruža uslugu ugovaranja proizvodnje (kooperacija) – prvenstveno se odnosi na ugovaranje pšenice, kukuruza, uljane repice i soje. Osim u Domašincu gdje je sjedište poduzeća, poslovne jedinice imaju i u Donjem Kraljevcu te Sesvetama Ludbreškim, a otkupnu stanicu trenutno grade i u Malom Otoku u Koprivničko – križevačkoj županiji koja će biti spremna za otkup kukuruza roda 2014.

Sve zainteresirane za suradnju pozivaju da ih kontaktiraju putem kontakt broja 040/863-863.

Najnovije