Napiši što misliš i osvoji nagradu od 500 kn!

Do 11. svibnja 2014. napiši osvrt na jedan od proizvoda u našem webshopu i sudjeluj u natječaju za 500 kn, a nagradu će odnijeti oni koji budu originalni i iskreni!

Proljeće je vrijeme umora, ne samo zato što se polako budimo iz zimskog sna već i zato što nas pere stres! I to stres oko izgleda! Nije bitno imaš li koji kilogram viška ili nekoliko kilograma manjka, bitno je što ćeš učiniti da se osjećaš bolje.

Prvi je korak tjelovježba. Da, na prvi pogled zvuči apsurdno, teško ti je kretati se do dućana, pa kako će umor nestati ako se krećeš još više? Hoće! No ako ti je potrebna pomoć da se pokreneš, predlažemo prije svega jedan lagani detox.


Posegni za laganijom hranom i sokom od aronije
koji će ti pročistiti organizam, smiriti želudac, probuditi probavni sustav i podignuti imunitet, da se od novonastalih napora slučajno ne razboliš. Lako je smetnuti s uma da proljeće nije ljeto!

Naravno, nemoj pretjerivati. Ni s kretanjem ni s hranom. Vrlo se lako zeznuti: nije samo proljeće varljivo već i glad. S više kretanja dolazi i veća glad, ali ako joj udovoljiš, sve što ćeš dobiti je tromost. I za to ima lijeka: Spiru-tein hranjivi je napitak s velikom nutritivnom prednosti jer sadrži mnogo hranjivih sastojaka te vrlo malo kalorija.

Ova kvalitetna zamjena za obrok idealna je za onaj trenutak nakon večernje tjelovježbe kada si spreman pojesti vola. Spiru-tein će poništiti glad, a ne uloženi trud te učiniti da se ujutro lakše odlijepiš od kreveta!

I ne zaboravi, imaš vremena do 11. svibnja 2014. napisati osvrt na jedan od proizvoda iz našeg webshopa i sudjelovati u natječaju za 500 kn.

Sve što trebaš učiniti jest posjetiti stranicu o proizvodu te nam napisati zašto ti je genijalan – i sudjeluješ u natječaju!

Nagrađujemo iskrenost, originalnost i dosjetljivost! Sve detalje potraži klikom na link.

Najnovije