Sretna Nova ti uz Body Oasis wellness centar

Body Oasis wellness centar u Zagrebačkoj 65/1 kat (bivši autocentar Lončar), vodeći je za tretmane mršavljenja i oblikovanja tijela u Varaždinu i županiji. Nastao je iz svima dobro poznatog Slim&Fit centra Varaždin i nudi veći prostor i još bogatiju ponudu kozmetičkih usluga, svih vrsta masaža, te preparativnih i aparativnih tretmana.

Prvi u ovom dijelu Hrvatskoj predstavlja Diodni lipo laser, najnoviju inovaciju u laserskoj tehnologiji! Uvjerite se u fantastične rezultate koje postiže ovaj,  vjerojatno najugodniji i opuštajući, način mršavljenja. On se može primijeniti na bilo koji dio tijela i potpuno je bezbolan.

Diodni lipo laser pruža vam brz, jednostavan i siguran način smanjivanja masnih naslaga, ali bez ikakvih nuspojava na druga tkiva. Uklanjaju se samo masne stanice, ali ne i “voda” iz našeg tijela, a rezultati su brzo vidljivi. Njime postižemo gubitak težine i oblikovanje tijela te pomlađivanje i njegu kože. Samo jednim tretmanom obujam tijela može se smanjiti 1-5 cm, a pritom je udoban jer vi samo trebate leći i opustiti se 60 minuta.

Može se primijeniti na bilo koji dio tijela jer nema nikakvih nuspojava. Najbolji se rezultati postižu dolaskom na tretman svaki drugi dan, najmanje dva tjedna. Broj terapija ovisi o količini masnog tkiva koje trebate ukloniti.


Kako bi vas potaknuli da napravite tliko željenu promjenu u svom životu:
Izgubite na težini, budete motivirani i ostanete zdravi i u formi, nudimo vam posebne pogodnosti ukoliko budete dovoljno brzi. Nudimo 100 tretmana laser lipolize za samo 100 kuna! Budite brzi i osigurajte si dovoljan broj tretmana odmah, jer ponuda vrijedi za prvih 100 – regularna cijena je 500 kn po tretmanu!


Najavite se na broj telefona: 042/200-393

OVE GODINE NEKA VAM CILJ BUDE SRETNA NOVA TI! Naravno da to nije sve jer smo za vas pripremili CIJELU LAVINU AKCIJA!


Za samo 100 kuna u siječnju nudimo i sljedeće tretmane:

  • ULTRAZVUČNA KAVITACIJA
  • DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA
  • LIFTING LICA RADIOVALOVIMA
  • UKLANJANJE STRIJA RF METODOM (po zoni trbuh/guza/noge)
  • LIJEČENJE CELULITA RADIOFREKVENCIJOM (po zoni trbuh/guza/noge/ruke)

I dalje nastavljamo s akcijom 60% popusta na gotovinsko plaćanje za trajno uklanjanje dlaka laserom:

E-light-sistem je najnovija metoda kombinacije konvencionalnog IPL-a i RF-a, radiofrekventnog impulsa koji se direktno prenosi do folikula dlačice i uništava je snažnom termalnom reakcijom.Na taj način omogućava se korištenje optičke energije IPL-a i visokokontrolirane RF energije na razini sigurnoj za sve tipove kože, bez dodatnog rizika za epidermis i za sve tipove dlačice (crne, plave, smeđe, crvene, sijede).

Tretman se izvodi svaka 3-4 tjedna a broj tretmana ovisi o stupnju izraženosti dlačica, prosječno je to od 3-8 dolazaka. Paradoksalna je činjenica da izrazito jake i crne dlačice kod žena bolje reagiraju od svijetlih i tankih tj., za trajno uklanjane jakih i tamnih ženskih dlačica potrebno je 3-5 dolazaka a za svjetlije više puta.


Za muškarce:
Muška dlakavost je posljedica jakog hormonalnog djelovanja pa je broj tretmana individualan. Napomena: Dlačice obrijati britvom min. 24 h prije tretmana, a poželjno je da tretirano područje nije depilirano voskom ili bilo koji drugi način 3 tjedna prije E-LIGHTA-a. Neposredno nakon tretmana E-LIGHT-om potrebno je kožu lica zaštiti kremom UV zaštitom minimalnim faktorom 15 a tijelo ne sunčati minimalno 7 dana.

Trudnice, dojilje, osobe sa pacemaker-om, karcinomom, dijabetesom i epilepsijom NE MOGU koristiti E-light metodu. Također, osobama koje su neposredno prije tretmana bile u solariju ili na plaži ne preporučava se ova vrsta depilacije. Minimalno vrijeme je 24 sata od sunčanja zbog mogućih opeklina ili pigmentacijskih mrlja.


Za sve dodatne informacije nazovite na tel.: 042/200-393 ili mob.: 098/943 6699
. Također posjetite našu web stranicu www.bodyoasis.hr ili Facebook stranici.

Najnovije