Trebate li trajnu reklamnu poruku 24 sata dnevno? Kliknite ovdje!

Vanjsko oglašavanje kao jedan od sredstva promocije jasnom i nedvosmislom promocijom postaje odličan katalizator između kretanja i prodaje. Ono utječe na kupce kada se kreću i kada je gotovo sigurno da će se odlučiti za kupnju. Tada se u njihovim mislima stvaraju predožbe o zadovoljenju potreba koje su im tog trena na umu.

Trebate li i vi reklamnu poruku koja traje neprekidno 24 sata dnevno? Portal eMedjimurje.hr  vam nudi pet pozicija vanjskog oglašavanja:


Čakovec – prva pozicija:
Ulica Ante Starčevića jedna od najfrekventnijih ulica (preko 7 tisuća automobila po danu). Iznajmljujemo reklamni Billboard dimenzija 504×238 cm (eBillboard) i 177×289 cm (ePlakat) koje su noću osvijetljene za potrebe oglašavanja.


Čakovec – druga pozicija:
Ulica koja vodi do raskršća kod čakovečkog nadvožnjaka od dva velika trgovačka centra – Plodina i Mercatora. Pozicija se nalazi točno preko puta Plodina.

Nedelišće: Glavna cesta u Nedelišću – Čakovec, Ulica Čakovečka 63, posljednji reklamni Billboard u Nedelišću s lijeve strane ceste nakon zavoja prije ulaska u Čakovec.

Pušćine: Glavna cesta Pušćine – Varaždin, u Ulici Čakovečka 62 , poslijednji reklamni Billboard u Pušćinama u Međimurskoj županiji s desne strane prije ulaska u Varaždinsku županiju.

Oglašavanje putem španmastera – promidžba na uličnim svjetiljkama

Oglašavanje putem španmastera konstantno presreće potencijalne kupce u njihovim dnevnim kretanjima i služi kao putokaz usmjeravanja dolaska k vama na vrata i povećava mogućnost ostvarivanja potrošnje, a zbog stalne vidljivosti, pojačanog brendiranja Vaše firme u svijesti potrošača.

Pozivamo vas ovim putem da zajedno s nama odaberete lokacije i pozicije u Gradu Čakovcu i Gradu Prelogu koje bi vam najbolje odgovarale za komunikaciju s potencijalnim klijentima.

 Idejni pregled reklame na stupu javne rasvjete u Čakovcu – mikrolokaciju smještaja reklame predlaže klijent, a određuje je na temelju slobodnih stupova na kojima još nisu smješteni nosači reklama – španmasteri

Ukoliko ste zainteresirani, možete se javiti u marketing portala eMedjimurje.hr na email marketing@emedjimurje.hr i putem mobitela na broj 098 937 7258 ili 099 345 0111 gdje ćete dobiti detaljne informacije o vanjskom oglašavanju i iznajmljivanju.

Najnovije