Učenje stranih jezika u Didasku najbolja je investicija u budućnost

Pod motom “Više jezika-više mogućnosti!” Didasko, afirmirani jezično edukativni centar i ustanova, započeo je svoju novu upisnu kampanju u Čakovcu i Prelogu. Učenje stranih jezika za sve uzraste, ZAZA produženi boravak, usluge prevođenja, instrukcije i organiziranje rođendana samo su dio bogatog programa.

Već treću godinu zaredom jezično edukativni centar i ustanova Didasko upisuje generacije željne znanja stranih jezika. Tako u svojoj ponudi ima engleski, njemački, francuski, španjolski, talijanski i ruski jezik za različite stupnjeve znanja i uzraste. Polaznici prema svojim sklonostima i potrebama biraju između općeg i poslovnog jezika, učenja u grupama ili individualne nastave. Svi programi se prilagođavaju polaznicima, a jedinstvena prednost leži u upisu stupnja znanja jezika u radnu knjižicu.

Za one najmlađe posebno je zanimljiv produženi boravak simpatičnog naziva ZAZA u kojem djeca uz stručnju pratnju kvalitetno i zabavno provode slobodno vrijeme. Razne radionice zajedničkog imena AHA pružaju edukativne sadržaje poput Waldorfske pričaonice, glazbene igraonice, kreativne njemačke radionice i sličnih tematika na koje su djeca izuzetno dobro reagirala.

Poduzeća i poslovnjaci mogu odabrati optimalni program za grupno ili individualno usavršavanje stranih jezika svojih djelatnika, a u ponudi su i usluge prijevoda za sve jezike i uz ovjere sudskog tumača odnosno usmena prevođenja.

Stručni tim te pomno odabrani suradnici neophodan su faktor za vaše stručno usavršavanje, a nalaze se na adresi u Čakovcu, u zgradi Starog Hrasta te u novouređenom poslovnom prostoru u Prelogu pokraj Policijske postaje.

Nekoliko stotina zadovoljnih klijenata polaznika do sada je prepoznalo Didasko kao savršenu adresu za obrazovanje i napredovanje u poslovnoj, ali i privatnoj okolini. Upisi su u tijeku, pridružite im se!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije