Upisi u programe Pučkog otvorenog učilišta Čakovec

Pučko otvoreno učilište Čakovec s više od 60 godina tradicije je ustanova za obrazovanje svih generacija od predškolske do umirovljeničke dobi. U svojoj ponudi imaju nekoliko novih programa: monter fotonaponskih sustava, gerontodomaćica, ljevač/ica, obućar/ka, mljekar/ica sirar/ica, peradar/ka i proizvođač/ica jaja, rukovatelj/ica kombajnom, dimnjačar/ka, pomoćnik/ca u nastavi s učenicima s teškoćama i dadilja.

Upis u programe prekvalifikacije, dokvalifikacije, usavršavanja, osposobljavanja, osnovnog obrazovanja odraslih, Škole stranih jezika, Škole sviranja, Priprema za maturu iz svih predmeta te razne tečajeve.

Najpovoljniji tečajevi stranih jezika i sviranja

Njihova Škola stranih jezika uz 30-godišnju tradiciju slovi i kao najpovoljnija. Tako možete naučiti pisati i govoriti engleski, njemački, talijanski, mađarski, francuski, španjolski i ruski jezik. Predškolci, školarci i srednjoškolci 70 sati učenja stranog jezika platit će samo 1.600 kuna, a drugi jezik ili drugog člana obitelji dobivate 30 posto popusta, dok je cijena za odrasle 2.000 kuna. Besplatan on-line tečaj kineskog jezika.


Pripreme za maturu – odlični rezultati prijašnjih polaznika

Pripreme za Državnu maturu. Za grupu 10-15 polaznika cijena sata za matematiku, engleski, njemački i hrvatski jezik, kao i za ostale predmete stoji 20 kuna.


Bolničari – traženi u Europskoj uniji

Upisi su u tijeku za sve programe, a poseban naglasak stavljamo na sljedeće programe: Bolničar/ka, maser, monter fotonaponskih sustava, njegovatelj (starijih osoba), dječji njegovatelj, samostalni knjigovođa, pomoćni kuhar, pomoćni konobar, peradar i proizvođač jaja, mljekar-sirar, soboslikar-ličilac, zavarivač MIG-MAG postupkom, Auto-CAD specijalist, Menadžer za izradbu i provedbu EU-ovih projekata, Suradnik za izradbu i provedbu EU-ovih projekata, te stjecanje i programe prekvalifikacije te tečajeve stranog jezika za sve uzraste, tečajeve sviranja, tečaj kroja i šivanja

Sve upite možete obaviti na brojeve telefona: 040 395 236 i 396 716, 396 717, putem emaila: info@pou-cakovec.hr, dok sve novosti možete pratiti na službenim stranicama Pučkog otvorenog učilišta Čakovec ili na njihovom Facebook profilu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije