Vidimo se u Bedemu

LJETNO KINO POD BEDEMOM Ove srijede uživajte uz film Whiplash i pogledajte izložbu učenika Škole animiranog filma

Na najljepšoj lokaciji u gradu; pod i unutar bedema Starog grada Čakovec u organizaciji našeg omiljenog caffe bara Bedem

Čakovčani ovog ljeta napokon mogu uživati u kinu na otvorenom, i to na najljepšoj lokaciji u gradu!

Ciklus filmskih projekcija uz bogat popratni program Čakovčanima priprema ekipa Caffe bara Bedem pod nazivom Ljetno kino pod Bedemom.

Ove srijede, 6. srpnja u 21 sat moći ćete pogledati film ‘Whiplash‘.

Ritam ludila (eng. Whiplash) je američka glazbena drama iz 2014. godine koju je napisao i režirao Damien Chazelle. U filmu je glavnu ulogu ostvario Miles Teller koji glumi mladog jazz svirača bubnjeva koji pohađa jednu od najboljih glazbenih školi u zemlji, a čiji je učitelj neustrašivi maestro jazza (J. K. Simmons). U filmu se također pojavljuju i Melissa Benoist, Austin Stowell, Jayson Blair i Kavita Patil. 

Popratni sadržaj dostupan je od 17 sati. Kako bi osigurali svoje (besplatno) mjesto uz stol i dekicu u jezeru Starog grada, obavite rezervaciju putem broja 091 548 2547!

IZLOŽBA UČENIKA Škole Animiranog Filma Čakovec

Od utorka, 5. srpnja od 19:00 sati pa sve do 20. srpnja, na terasi Caffe bara Bedem bit će predstavljeni radovi polaznica Škole Animiranog Filma Čakovec. Dok će zidove krasiti šarene slike učenika, na velikom će se TV-u prikazivati 10-ak filmova kreativnih glavica ŠAF-a.


 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije