OBITELJSKA TVRTKA

KAD SE RAD CIJENI Piknik i roštilj za 200 zaposlenika Sobočana na novoouređenoj zelenoj oazi

Sportsko-rekreativni centar Sobočan, kao oaza vode i zelenila s terenom za odbojku i boćalište, bit će omiljeno odredište za druženje i opuštanje Sobočanaca i njihovih obitelji

Da bi se istinski cijenio rad, jednako tako mora se cijeniti i odmor. Znaju to dobro vrijedni Sobočanci, koji su predahnuli i uživali uz piknik i roštilj na novoouređenoj zelenoj oazi tvrtke Sobočan. Gotovo 200 zaposlenika Sobočana sa svojim obiteljima družilo se u subotu, 4. lipnja, na svečano otvorenom sportsko-rekreativnom centru iza proizvodne hale Sobočana.

Svi koji su bili dio ovog veselog događaja uživali su uz sportske igre te kreativne radionice za najmlađe, a za raspjevanu atmosferu pobrinuli su se dečki iz benda Retro S u kojem palice bubnjeva drži Franjo Sobočan, osnivač i vlasnik Sobočana, DJ Krešo, mlada pjevačka nada Mia Sobočan kao i nastupom stand- up komičara Vlatko Štampar.  

Sportsko-rekreativni centar Sobočan, kao oaza vode i zelenila s terenom za odbojku i boćalište, bit će omiljeno odredište za druženje i opuštanje Sobočanaca i njihovih obitelji.

– Kao obiteljska tvrtka želimo svojim djelatnicima, koji su najvažnija karika u našem uspjehu, pružiti obiteljsko okruženje i ugodnu atmosferu u prostorima tvrtke Sobočan. Želimo im omogućiti da se druže, da sa svojim obiteljima zajedno uživaju u ugodnom okruženju. Ulaganje u sportsko-rekreativni centar Sobočan još je jedno u nizu ulaganja u zadovoljstvo naših zaposlenika, što je jedan od temeljnih elemenata poslovne strategije naše tvrtke, ističe Nikola Sobočan, direktor nabave Sobočana.

Više fotografija pogledajte u fotogaleriji: 

>> FOTOGALERIJA Piknik i roštilj za 200 zaposlenika Sobočana

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije