Vijesti / Promo
Promo
ADVENT U GRADU ZRINSKIH Treći adventski vikend donosi pregršt događanja u Čakovcu
KB Studio/TZ Grada Čakovca

ŠTO NAS OČEKUJE ZA VIKEND?

ADVENT U GRADU ZRINSKIH Treći adventski vikend donosi pregršt događanja u Čakovcu

Bogat adventski vikend u Čakovcu je ispred nas!

Nastavlja se Advent u gradu Zrinskih. U petak, 10. prosinca na Trgu republike od 9 sati počinje Adventski sajam, a u 18 sati održat će se predstava za djecu 'Priča nama Baka Zima o Božiću i darovima'.

>>> Kompletni program provjerite klikom ovdje

U subotu, 11. prosinca Adventski sajam na Trgu republike ponovo počinje od 9 sati, u 10 sati slijedi nastup pijanista Nikole Grabara, kao i Sportski advent u Čakovcu uz nordijsko hodanje, a u 17 sati će nastupiti Ženska vokalna skupina Pučpuljike. Nakon njih nastupa Eurythmics cover bend 'Romantics', od 18 sati. U isto vrijeme održat će se i Adventsko orijentiranje u gradu Zrinskih u organizaciji Orijentacijskog kluba Međimurje.

U Ulici kralja Tomislava se od 10:30 sati održava glazbeni nastup 'Dječja čarolija Božića' Društva Naša djeca Čakovec i čakovečkih dječjih vrtića, a Plesni studio Korak od 11 sati priprema dječji kutak. Knjižnica 'Nikola Zrinski' Čakovec pak od 9:30 sati priprema dječju radionicu šivanja božićnih ukrasa.

Na Franjevačkom trgu od 16 sati u Maštaonici Djeda Božićnjaka će Djedica pričati priče, u 17:30 sati s božićnim pjesmama nastupa KUU Društvo žena Gornji Kraljevec, a u 18:10 sati na rasporedu je paljenje treće adventske svijeće.

Paljenje treće svijeće na adventskom vijencu u crkvi sv. Antuna Padovanskog održat će se u 17:45 sati.

U nedjelju, 12. prosinca na Trgu republike, uz Adventski sajam od jutarnjih sati, u 16 sati počinje predstava za djecu 'Kako je vilenjak raspjevao Božić', a u 17 sati pod nazivom 'Budi radostan' slijedi glazbeni nastup Matta Shafta. U crkvi sv. Nikole biskupa će se svete mise održati u 7, 9, 11 i 18:30 sati, a u 19 sati je u Baptističkoj crkvi Mačkovec na raspored božićni koncert.

Najnovije

Reci što misliš!