Obnovljena poslovnica u RK Međimurka

URARNA ČAKOVEC Veliki izbor i odlične cijene satova koji mogu postati idealan poklon ovog Božića!

Uz rebranding poznate urarne u prizemlju Robne kuće Međimurka u centru Čakovca, s veseljem pozivamo da provjerite veliku ponudu koju su proširili na pametne satove Xiaomi i Amazfit, te na svjetski poznate i kvalitetne brendove satova među kojima se ističu Tommy Hilfiger, Santa Barbara Polo, Casio, Nautica, Fossil, Swiss Military Hanowa, Lee Cooper, Q&Q i brojni drugi

Urarna Čakovec je obiteljska tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u prodaji i servisu satova, a njihovu kvalitetu potvrđuju dugogodišnji stalni kupci i svaki novi kupac koji im se obrati.

– Naša posvećenost svakom kupcu je ujedno i naša garancija kvalitetne usluge, ističe Amira Posavec, vlasnica Urarne Čakovec.

Čakovečka Urarna Čakovec rebrandirala se i proširila svoju ponudu s novim brendovima i pametnim satovima.

U obnovljenom prodajnom prostoru Urarne Čakovec od sada možete pogledati veliki izbor zidnih, stolnih ili ručnih satova, pametne satove svjetski poznatih i kvalitetnih brendova, a u ponudi su i vekerice, štoperice te sve što bi mogli zatrebati, a da pokazuje vrijeme. 

Zamjena remenja i servis satova

Osim prodaje novih artikala, Urarna Čakovec pruža i uslugu promjene remene ili baterije te popravak satova po odličnim cijenama.

Ovog Božića razveselite svoje najmilije trajnim poklonom poput sata, a u nastavku donosimo i nekoliko specijalnih preporuka iz Urarne Čakovec:

Fossil, Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Santa Barbara Polo satovi su odličan izbor za sve!

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 08:00 do 20:00 sati, a subotom od 08:00 do 13:00 sati na adresi Trg Republike 6, Čakovec, RK Međimurka. Za sve upite i druge informacije možete ih dobtiti i na broj telefona telefona 040 849 075.

Dođite i posjetite nas! Radujemo se vašem dolasku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije