Vijesti / Promo
Promo
Obuka za bravara u Eko Međimurju
PR foto

evo detalja

Obuka za bravara u Eko Međimurju

EKO MEĐIMURJE Vam nudi jedinstvenu mogućnost obuke za zanimanje bravara kod vrhunskih majstora i uz rad sa suvremenim alatima i napravama, nakon čega Vam se otvara put za napredovanje i stalno zaposlenje uz veća primanja!

Pogledajte kako izgleda posao bravara u EKO MEĐIMURJU!

Osiguraj bolju budućnost, prijavi se na obuku za bravara!

Za koga ja namijenjena obuka za bravara?

Za sve one koji prekvalifikacijom za bravara žele napredovati i ostvariti veća primanja!

Koji su uvjeti?

Smisao za tehniku i izražena preciznost u radu te volja za učenjem i napredovanjem. Nije bitno koju ste školu završili jer kroz teorijsku i praktičnu obuku u EKO MEĐIMURJU pružit ćemo Vam sva potrebna znanja.

Kakav je posao bravara?

Bravari u EKO MEĐIMURJU rade u odličnim radnim uvjetima sa suvremenim alatima i napravama. Posao bravara uključuje: čitanje nacrta, brušenje, korištenje bravarskog alata, mjerenje, sastavljanje proizvoda (heftanje - prihvatno zavarivanje)…

Koliko traje obuka za bravara i kako je organizirana?

Obuka je organizirana kroz 25 sati teoretske nastave i 176 sati praktične nastave – prakse. Polaznici obuke za bravara su za vrijeme obuke zaposleni u EKO MEĐIMURJU na radnom mjestu pripravnika, a nakon uspješno završene obuke nudi im se stalno zaposlenje na radnom mjestu bravara.

Kada počinje obuka za bravara?

Prva grupa prijavljenih s obukom počinje tijekom lipnja.

Kako se prijaviti?

Prijavu sa životopisom pošaljite na e-mail: posao@eko.hr ili poštom na adresu: EKO MEĐIMURJE d.d., Braće Radić 37, ŠENKOVEC, 40000 Čakovec.

EKO MEĐIMURJE d.d. najveći je proizvođač dijelova strojeva u ovom dijelu Europe. Proizvodimo dijelove za građevinske strojeve poput kabina, rezervoara, konzola, drobilica, raznih strojnih dijelova i završno montirane strojeve za velike internacionalne kompanije: Caterpillar, Liebherr, Komatsu, Wirtgen group, Rubble Master…).

Uz moderan strojni park za obradu metala naša su najveća vrijednost vrhunski majstori koji svoje znanje i iskustvo nesebično prenose novim suradnicima. Stoga iskoristite ovu priliku za obuku za zanimanje bravara kod vrhunskih majstora i uz rad sa suvremenim alatima i napravama, nakon čega Vam se otvara put za napredovanje i stalno zaposlenje uz veća primanja!

Selekcija kandidata za obuku bravara vršit će se po zaprimanju prijava kandidata stoga se prijavite odmah na e-mail: posao@eko.hr 

www.eko.hr

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.