Vinarija Štampar i Marko Palfi

BIJEG OD REALNOSTI Magična lokacija Mađerkina brega uz hedonistički spoj hrane i vina na najvišoj razini

Burgerfest je najposjećivaniji i najrenomiraniji street food festival u Hrvatskoj koji je prošle godine proslavio jubilarnu 5 godinu postojanja. U dvanaest dana na Strossmayerovom trgu u Zagrebu, ispekle su se desetine tisuća burgera, a u snažnoj konkurenciji pobjednik Burgerfesta po izboru posjetitelja i žirija bio je upravo naš Marko Palfi sa svojim burgerom “Dekadent“.   

Smokey & Dekadent u petak i subotu na Mađerki

Ovog petka od 16:00 do 22:00 i u subotu od 9:00 (kuhinja radi od 12 sati) do 22:00, na Mađerkinom bregu imat ćete prilike kušati Palfijeve burgere. U ponudi će biti njegov klasik “Smokey” i specijal “Dekadent”.

Burger Smokey sastoji se od 150g junećeg mljevenog mesa s 10% svinjskog carskog, brioche peciva sa sezamom, dimljenog sira, kiselih krastavaca sa koprom, ljubičastog luka te BBQMayo umaka i bit će dostupan po cijeni od 45,00kn.

Burger Dekadent sastoji se od 100% mljevenog, suho zrenog, junećeg ribeye od 150g, brioche peciva sa sezamom, zrelog cheddar sira, umaka od crnih tartufa, grilanog luka srebrenca te rikule i bit će dostupan po cijeni od 75,00kn.

Dekadent je burger nastao kao odgovor na kaotično, pandemijsko doba u kojem nam svima treba malo extra užitka. Sprema se svaki dan od svježe mljevenog ribeyea i zbog toga su količine uvijek ograničene.

Palfijevi burgeri su sočni, kompleksni i maste brkove pa će uz njih savršeno pasati suho, aromatično, pjenušavo vino Urban white preko dana ili zavodljivo voćni Urban red tijekom noći.

Dopustite si bijeg od realnosti na magičnu lokaciju Mađerkina brega uz hedonistički spoj hrane i vina na najvišoj razini.

Vidimo se u petak i subotu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije