Zadovoljan zaposlenik, uspješan poslodavac

GORDANA TKALEC I MATKO ČALOPEK Kada me netko pita gdje radim, s ponosom odgovaram “Pri Sobočanu!”

Idealan poslodavac danas je onaj koji svojim zaposlenicima pruža priliku kako za profesionalni, tako i za osobni rast i razvoj. Upravo tome posebnu pažnju posvećuju u Sobočanu, nudeći svojim djelatnicima brojne edukacije, usavršavanja, ali i radnu atmosferu i uvjete zbog kojih na posao dolaze sa zadovoljstvom.

– Uz edukacije i tečajeve koje pohađamo, za usavršavanje i osobni razvoj važni su i svakodnevni izazovi koje timski rješavamo. Naš tim čini relativno mlada ekipa. Prije svega vlada pozitivna radna atmosfera, a u slučaju da se desi da negdje malo “zaškripi”, prvo skupimo glave i riješimo to zajedno. Tako napredujemo kao pojedinci, a time i kao tim i kao tvrtka, što je temelj uspješnih rezultata Sobočana, priča Matko Čalopek, koji u Sobočanu radi već sedam godina na poslovima izrade modela i nacrta u Solidworks programu.

Svaki radni dan započinje kratkim sastankom timova, kako bi se podijelili zadaci i razmijenila iskustva. Voditelji timova zaduženi su za određivanje prioriteta, a svi izazovi rješavaju se timski.

– Dobar smo tim i super se slažemo. Iako smo raznih dobnih skupina i ima više muških kolega, mogu reći da su me odlično prihvatili kao kolegicu, ističe Gordana Tkalec, koja u Sobočanu obavlja poslove završne obrade: montiranje i sklapanje, skidanje zaštitnih folija, čišćenje i pakiranje.

Gordana je u timu godinu dana, a priliku za zaposlenje dobila je iako nije imala prethodnog iskustva na sličnim poslovima. Sve se, kako kaže, može naučiti ako ima volje i prilike za učenje pa će i sama rado iskoristiti sve mogućnosti za učenje i usavršavanje koje će joj se pružiti.

– Tvrtka Sobočan prati najviše standarde i u koraku je s modernizacijom što se tiče opreme i programa koji su nam potrebni, tako da mi je to poticaj i za daljnje učenje novih vještina. Mogu reći da su uvjeti rada na zavidnoj razini. Trenutno pohađam i tečaj engleskog jezika koji mi je firma besplatno omogućila, kaže Matko.

Uspješne tvrtke su one koje imaju lojalne, odgovorne, ali i zadovoljne zaposlenike. Kao obiteljska i društveno odgovorna kompanija, lojalnost svojih zaposlenika u Sobočanu grade svakodnevnom brigom i pažnjom.

 – Uvijek kada me netko pita gdje radim, s ponosom odgovaram “Pri Sobočanu!, zaključuje Matko.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije