CAFE BAR BEDEM

“z’MEĐIMURJA” U utorak u Bedem svoje proizvode dolaze predstaviti Vinarija Preiner i OPG Franjo Miser

U sklopu projekta "z’Međimurja - Podržavamo lokalno” u Caffe Bar Bedem Čakovec svaki drugi utorak dolaze novi međimurski proizvođači

Ovog tjedna red je na Vinariji Preiner u čijim vinima ćete bez sumnje guštati te OPG Franjo Miser i njihovi ne samo kvalitetni već i ukusni proizvodi od lješnjaka.

Ako vas zanima uživanje uz čašicu vina i namaz te čips od lješnjaka, u nastavku donosimo više o proizvođačima, a na degustaciju ne zaboravite doći u utorak, 4. travnja, s početkom u 19:30 sati.

OPG Franje Misera

Rijetko se pronađe poljoprivredno gospodarstvo čiji se počeci mogu pratiti još od 90-ih godina, no OPG Franje Misera iz Donje Dubrave jedno je od takvih. U početku su se avili biljnom proizvodnjom, a danas obrađuju oko 19 hektara zemlje.

Prvo su krenuli s uljem, dok se kao nusproizvod javio čips od lješnjaka, a osim toga danas proizvode i izuzetno ukusan namaz. Na 12. međunarodnom sajmu inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA osvojili su zlatnu medalju za svoje proizvode, što dovoljno govori o kvaliteti u koju ćete se i sami moći uvjeriti.

Vinarija Preiner

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Preiner postoji od 2002. godine, kada je na temeljima domaće proizvodnje, započeta profesionalna proizvodnja vina. Od 2015. godine, supružnici Darko i Štefica predali su vinariju u ruke trećoj generaciji vinogradara, sinu Nenadu i njegovoj supruzi Nataši.

Nastavljajući priču koju su započeli njegov djed i baka, Nenad se zahvaljujući trudu svojih roditelja, koji su pomladili i proširili nasade, mogao posvetiti proizvodnji sortnih vina te je na tržište 2016. plasirao prvu butelju vina. Pod stručnim vodstvom i modernim pristupom treće generacije, vinarija Preiner zakoračila je u moderno doba, s novim vizualnim identitetom te kreće i u marketinške aktivnosti s ciljem povećanja prodaje i pozicioniranja na tržištu i upravo zato dolaze i na predstavljanje u Bedem.

Ne zaboravite iskoristiti priliku na veselo druženje i degustaciju proizvoda ‘zMeđimurja’ u utorak 4. travnja 2023. u 19:30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije