SOLARNE ELEKTRANE PO PRINCIPU KLJUČ U RUKE

MB ELEKTRIKA d.o.o. Smanjite troškove energije s vodećim stručnjakom za montažu solarnih elektrana!

Tražite pouzdanog partnera koji vam može pomoći u instalaciji solarnih elektrana? Upoznajte MB Elektriku d.o.o. iz Varaždina, stručnog partnera koji nudi vrhunske usluge instalacije solarnih elektrana, koje su sada traženije nego ikad prije.

S obzirom na stalni porast cijena električne energije na europskom tržištu, ulaganje u solarnu energiju postaje ne samo ekonomski isplativo, već i korak prema neovisnosti od budućih promjena cijena. Integracija solarnih panela na krov omogućuje domaćinstvima veću tržišnu vrijednost i osigurava stabilan izvor energije.

S više od pet godina iskustva u Njemačkoj, tim MB elektrika stekao je brojne certifikate za instalaciju invertera baterija i solarnih panela na krov. U Hrvatskoj su educirali više firmi o pravilnoj instalaciji solarnih elektrana, što je rezultiralo povećanom proizvodnjom energije i bržom otplatom investicije. MB Elektrika se ističe po svojoj sposobnosti instaliranja 17 raznovrsnih sistema, što uključuje programiranje baterija i puštanje u pogon.
– Naša ponuda obuhvaća sveobuhvatan model “ključ u ruke”, što uključuje izradu projekta, pribavljanje dozvola, montažu i puštanje u pogon. Sa svojim dugogodišnjim iskustvom, jamčimo visoku kvalitetu proizvoda i brzu izgradnju elektrane – čak u samo dva dana. Pružamo podršku i jamstvo za potpunu sigurnost i zadovoljstvo svojih klijenata. – rekao nam je vlasnik i direktor MB Elektrike, Matija Bržeska.

Sa zadovoljstvom ističemo naše bogato iskustvo u montaži solarnih elektrana kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Želite li smanjiti troškove energije u svom domu, poslovnom prostoru ili vikendici, prijeđite na solarnu energiju i iskoristite prednosti koje nudi priroda. Tu smo da vam pomognemo i kod izrade dokumentacije Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, koji je objavio uvjete i kriterije za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća”, – naglasio je direktor Bržeska.

Povrat investicije za prosječnu obiteljsku kuću u Hrvatskoj očekuje se kroz 6 do 8 godina, nakon čega elektrana počinje donositi dobit svome vlasniku. Sva energija koju proizvede nakon što se otplati postaje “besplatna” za vlasnika, istovremeno pružajući čistu i ekološki prihvatljivu alternativu. Višak proizvedene energije može se prodati u energetski sustav.


MB Elektrika je sinonim za kvalitetu i profesionalnost u izgradnji solarnih sustava, te je pouzdan izbor za ostvarivanje vaših ciljeva održive energije. Neka solarna energija bude vaša budućnost – obratite se ovoj renomiranoj tvrtki i postanite samoodrživi, dok istovremeno štedite novac i čuvate okoliš.
MB elektrika nalazi se u Varaždinu na adresi Zagrebačka 59. Možete im se obratiti na telefon 091 610 1959 ili na prodaja@mb-elektrika.site

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije