Otkrivanje gastronomske baštine

NE PROPUSTITE Komplet lepinja sada i u Solar Park & Unplugged Baru

Komplet lepinja - više je od običnog obroka

Solar Park & Unplugged Bar s ponosom najavljuju novo gastronomsko iznenađenje na svojem meniju – komplet lepinja, tradicionalni srpski doručak iz Zlatiborskog okruga.

Ovaj robustan obrok ‘komplet lepinja’ sastoji se od svježe, mekane lepinje ispunjene bogatim nadjevom od kajmaka, kremastog mliječnog proizvoda sličnog zakiseljenom vrhnju, i jaja. Sve se to zapeče u pećnici dok se ne dobije zlatno-smeđa korica, a jaje i kajmak se savršeno spoje.

Poseban dodatak ovom jelu je pretop, gusti umak od masnoća pečenog mesa, koji komplet lepinji daje karakterističan bogat i mesnat okus. Tradicionalno se uživa za doručak, često uz čašu domaće rakije ili jogurta koji komplementiraju bogatstvo lepinje.

Komplet lepinja – više od običnog obroka

U Solar Parku & Unplugged Baru, žele pružiti više od običnog obroka; žele vam predstaviti dio kulinarske tradicije koji će vas zasititi ne samo hranom, već i doživljajem.

– Pozivamo vas da posjetite naše prostore i osobno doživite toplinu i bogatstvo okusa komplet lepinje, koja je više od doručka – to je kulturno nasljeđe koje s ponosom dijelimo s vama, poručuju iz Solar Park & Unplugged bara.

U tijeku je i nagradni natječaj na Facebook profilu portala eMedjimurje:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije