projekt 'Za bolji život IV'

DOSTI razveselio korisnike osobne asistencije

Voditeljica i koordinatorica projekta redovito komuniciraju s asistenticama i korisnicima o njihovim potrebama i potrebama korisnika...

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije u sklopu projekta ‘Za bolji život IV’ financiranog iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020, Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza III, podijelilo je promotivne materijale osobnim asistenticama i korisnicima usluge.

Korisnici usluge osobne asistencije su osobe s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta te osobe s intelektualnim teškoćama i mentalnim oštećenjima. Svakim danom primorani smo živjeti pod novim okolnostima, a kako bi korisnicima i njihovim obiteljima olakšali ova teška vremena, putem projekta osigurana su i sredstva za borbu protiv koronavirusa (COVID-19) kako bi korisnici i njihove obitelji bili zaštićeni.

Voditeljica i koordinatorica projekta redovito komuniciraju s asistenticama i korisnicima o njihovim potrebama i potrebama korisnika te im daju daljnje upute za rad na projektu.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije