EUROSPIN

USKORO OTVORENJE Novo mjesto za Pametnu kupnju stiže u Čakovec

Eurospin otvara prvu trgovinu u Međimurju

U četvrtak 23. rujna otvara se prvi međimurski Eurospin, ujedno njegova trinaesta po redu trgovina u Hrvatskoj. S Eurospinom Čakovec nastavlja se uspješni niz otvorenja od ulaska ovog talijanskog diskontnog lanca na naše tržište u 2020. godini. Na više od 2000 kvadratnih metara prodajnog prostora na adresi Obrtnička 2, Čakovčani će odsad moći kupovati kvalitetne proizvode Eurospin robnih marki po povoljnim cijenama.

Vlastite robne marke

Ono što Eurospin izdvaja od drugih trgovačkih lanaca upravo je model Pametne kupnje prema kojem kupci u njihovim trgovinama plaćaju samo kvalitetu proizvoda. Što to zapravo znači? Eurospin je jedini diskontni lanac u Europi koji prodaje isključivo vlastite robne marke. U Eurospin trgovinama nećete naći klasične brendove iz ponude ostalih supermarketa, već proizvode koje je njihov tim stručnjaka osmislio u suradnji s mrežom odabranih partnera.

Ponuda od oko 2500 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda prilagođena je potrebama i navikama lokalnog tržišta. Posjetitelji trgovine u Čakovcu imat će priliku upoznati razne linije istaknutih Eurospin robnih marki, poput mliječnih proizvoda Land, talijanskih tjestenina Tre Mulini, voćnih sokova i džemova Puertosol ili sve za čist dom uz Dexal

Suradnja s lokalnim dobavljačima

Hrvatski lanac talijanskih korijena također se može pohvaliti i suradnjom s brojnim lokalnim dobavljačima. Ovdje se posebno ističu svježi odjeli koje ćete naći u svim Eurospin trgovinama: Mesnica gdje se svakodnevno pripremaju kvalitetni komadi mesa; Delikatesa s velikim izborom sireva i suhomesnatih proizvoda, Pekarnica s dnevno svježe pečenim kruhom i pecivima, te odjel Voća i povrća, čija se ponuda stalno dopunjuje sezonskim proizvodima.

Nakon službenog otvorenja 23. rujna s početkom u 8 sati, radno vrijeme trgovine Eurospin Čakovec bit će od ponedjeljka do subote, 7 do 21 sat, te nedjeljom od 8 do 20 sati. Više informacija o ponudi, aktualnim promocijama i katalozima pronađite na službenoj web stranici te društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije