PROVEDITE DAN U PRIRODI

PG Geler poziva sve na ‘Dan slobode’, evo kakav zabavan i sportski sadržaj pripremaju za posjetitelje!

PG Geler sve zainteresirane poziva na opuštanje i druženje u prirodi uz lagano hodanje ili trčanje, odličnu gastronomsku ponudu te ivanjski krijes uoči Ivandana

Obitelj Horvat u nedjelju, 21. lipnja priprema događaj pod nazivom ‘Dan slobode’ te poziva sve zainteresirane da se pridruže na njihovom imanju prepunom zabavnog, tradicionalnog i opuštajućeg sadržaja koje se nalazi na adresi Ivana Gorana Kovačića 9a u Malom Mihaljevcu.

Okupljanje počinje već od 10 ujutro, a kroz dan se očekuje kako sportski tako i relaksirajući program. Održat će se šetnja na 3 kilometara i trčanje na 8 kilometara, a startnina je besplatna.

– Događaj smo simbolično nazvali ‘Dan slobode’, jer želimo da svi koji nas posjete odmore, opuste se i provedu kvalitetan i aktivan dan u prirodi, a da ujedno proslavimo i ovo vrijeme kad se nakon krizne situacije s koronavirusom konačno možemo malo opustiti i družiti, pustiti mozak na pašu. Pripremili smo svakojake popuste, a ponedjeljak nam je neradni pa se zabava može nastaviti do jutarnjih sati – poručila je vlasnica objekta Ivanka Horvat.

Ako još niste, odlično je vrijeme da posjetite PG Geler, imanje koje se nalazi svega 10-ak minuta vožnje od grada Čakovca, proteže se na 3 hektara zemljišta, pruža pogled na crkvu Sveti Juraj na Bregu te graniči s parkom prirode Bedekovićeve grabe koji od 2002. godine ima status zaštićenog spomenika prirode. Smješteno je na samom kraju sela, stoga je potpuno okruženo šumom i zelenilom.

Takvo okruženje i svjež zrak često potakne posjetitelje da se okušaju u njihovom adrenalinskom parku koji nudi 3 razine zabave. Na svakoj se razini nalaze prepreke preko kojih se prelazi sa sigurnosnom opremom, a završavaju spuštanjem sa zip-linea visine 13 metara. Oni koji se rado vraćaju u djetinjstvo u adrenalinskom parku pronaći će divovsku ljuljačku, najveću na sjeverozapadu Hrvatske!

Isto tako, obitelj Horvat nastoji istaknuti međimursku tradiciju i posebnost prostora pa svaki posjetitelj ima priliku uživati u kušaonici tradicionalnog međimurskog kravljeg sira Turoša. Također, na imanju žive i dva međimurska konja – hrvatske samonikle pasmine konja hladnokrvnog tipa, nastale na području današnje Međimurske županije koji je u prošlosti bio od izuzetne važnosti za obradu zemlje i transport. 

Očuvanjem tradicije i vrhunskim međimurskim specijalitetima žele zadržati svoj identitet, dok uređenjem imanja nastoje pružiti priliku da posjetitelji na kratko zaborave na brige i materijalno te uživaju u prirodi. Više o Poljoprivrednom gospodarstvu Geler možete saznati na njihovoj Facebook stranici, a do onda zaigrajte nagradnu igru u kojoj sretne dobitnike nagrađuju s čak 4 karte za adrenalinski park!

Najnovije