Čakovečki mlinovi posvećeni stvaranju vrhunskih proizvoda

Čakovečki mlinovi d.d. su jedna od vodećih hrvatskih prehrambenih kompanija, a najznačajnije djelatnosti su mlinarstvo, pekarstvo i proizvodnja bučina ulja.

Strateška smjernica cjelokupnog poslovanja je vrhunska kvaliteta proizvoda i kontinuirano ulaganje u najsuvremenije tehnologije u prehrambenoj industriji.

Brand brašna ČAKOVEČKI MLINOVI već godinama ostvaruje značajne tržišne uspjehe na domaćem i inozemnim tržištima, jer su kupci prepoznali vrhunsku kvalitetu našeg brašna. Tajna uspjeha je u prvoklasnim sirovinama, znanju i iskustvu naših djelatnika te ljubavi koju ulažemo u stvaranje proizvoda koji će nadmašiti očekivanja naših kupaca.

Godišnje prerađujemo 50.000 t pšenice i 10.000 t kukuruza, a distribucija brašna prilagođena je dvjema glavnim kanalima: maloprodaji, pekarskoj i konditorskoj industriji. U pekarama Čakovečkih mlinova d.d. u Čakovcu i Oroslavju, zajedno s pekarama Radnik d.d. Opatija u Lovranu i Malinskoj, pekarom Vražap d.o.o. u Zadru i pekarom Pogača Babin Kuk d.o.o. u Dubrovniku proizvodimo godišnje preko 10.000 t kruha, peciva, kolača i brzo smrznutih tijesta.

Najnovije