Advent u Čateksu donosi čaroliju blagdana u vaš dom

Marljivi Čateksovci i ove su se godine dobro pripremili da u Vaš dom prenesu čaroliju blagdana. U Čateks trgovinama tako možete pronaći prigodne dezene koji će se uz one bezvremenske savršeno uklopiti u svaki dom. Sve, od krpa, stolnjaka, dekor jastučića, stolnih traka do dekorativnih tkanina u metraži dostupno je već sad u našim trgovinama u Čakovcu.

Ove godine svoja virtualna vrata otvorila je i naša web trgovina pa od sada kupovati možete i putem internet stranice cateks.hr potpuno sigurno i 0-24 svaki dan iz udobnosti Vašeg naslonjača. One koji se odluče naručiti online čeka i besplatna dostava na Vaša vrata za sve narudžbe iznad 300 kn.

Također u adventskom prosincu svakog kupca web trgovine darujemo prigodnom Božićnom krpom! No postoji i još jedan razlog da posjetite www.cateks.hr, upisom u newsletter imat ćete prvi informacije o novitetima iz Čateksa kao i dodatnih 10% popusta prilikom prve online kupovine, a sve Vaše prijedloge, kritike i pohvale osluškujemo na Čateks facebook stranici Čateks

Posjetite nas svakako u fizičkim trgovinama u Čakovcu na adresama Zrinsko-Frankopanska 25 i Kralja Tomislava 26 te osvježite dom prigodnim programom, vratite onaj prekrasan osjećaj blagdana doista povoljno i moderno.

Svim našim dragim kupcima, djelatnicima, poslovnim partnerima i onima koji će to tek postati želimo blagoslovaljene blagdane i sretnu novu godinu.

Vaš Čateks!

WEB TRGOVINA: www.cateks.hr
PRATITE NAS NA FACEBOOKU: facebook.com/catekscakovec
PRATITE NAS NA INSTAGRAMU: instagram.com/catekscakovec

Najnovije