Doživite jedinstven ambijent ‘Venere’ na novoj adresi uz brojne novitete!

>> Doživite jedinstven ambijent “Venere” na novoj adresi uz brojne novitete!

Centar zdravlja i ljepote ‘Venera’ 9 godina imao je svoj salon na adresi Novakova 38 u Čakovcu. Od danas (3. studenog) se njihov centar nalazi na novoj lokaciji u ulici Ruđera Boškovića 4 ili svima znanoj ‘Sudskoj ulici’ odmah pokraj zgrade županije.

Povodom otvorenja novog salona Venera je imala mali domjenak i predstavljanje organske kozmetike True Delight by Pandhy’s.

Želite li iskušati najprirodniju kozmetiku na svojem licu i tijelu od sada je možete u novom ugodnom ambijentu Salona Venere.
Organska kozmetika True Delight by Pandhy’s je najmodernija inovativna molekularna kozmetika. Kako nam je rekla Sanjica Rak vlasnica Venere ta kozmetika je 100% prirodna, 0% umjetna te pospješuje brojne nedostatke na licu.

Povodom preseljenja u novi salon Venera centar ljepote je pripremio Akcijski paket tijekom 11 mjeseca – ORGANSKa NJEGA S TRUE DELIGHT KOZMETIKOM za smanjivanje znakova starenja sa posebnom lifting masažom lica 250 kn, a uz to dobivate gratis masaža ruku.

Da bi zdraviji i ljepši dočekali novu godinu Venera je za vas pripremila brojne novitete: medicinsku manikuru, radio frekvenciju, anticelulitne tretmane.

U Centru zdravlja i ljepote Venera možete uživati u brojnim tretmanima uljepšavanja, a neki od njih su: depilacija šećernom pastom i čokoladnim voskom, ugradnja trepavica 3d i 6d, medicinska masaža, ugradnja noktiju, za više informacija pogledajte njihovu web stranicu www.centar-venera.com.

22. studenog vas pozivamo na dermodijagnostiku, najavite se telefonom ili email centarvenera@gmail.com.

Ukoliko tražite malu oazu mira, njege i opuštanja, stres-free zonu, daleko od uobičajenog, dnevnog, ubrzanog i stresnog načina života, onda ste na pravom mjestu!

Potražite ih na novoj adresi: Ruđera Boškovića 4 (Sudska ulica)
40000 Čakovec
mob: 099 72 11 856
tel: 040 328 099
e-mail:centarvenera@gmail.com
web: www.centar-venera.com
Facebook: Venera Čakovec

Najnovije