Hotel Park obilježava 50. godišnjicu bogatim programom od 10. do 20. studenoga

Između 10. i 20. studenoga Hotel Park u Čakovcu slavi 50. godišnjicu, a tom prigodom pripremili su i bogati popratni program.

Iz programa izdvajaju: izložbu arhivskih fotografija, svakodnevno tri posebna menia i dva dječja te Feštu Međimuraca u subotu, 12. studenoga!

Svojim check in-om, odnosno prijavom na lokaciju sebe i svojih prijatelja, kolega ili članova obitelji na hotel na facebooku ostvarite 10 posto popusta na prigodne menije (pokažite konobaru).

Rezervirajte svoje mjesto za feštu i obiteljski dan na 040/311-255!

Izložba arhivskih fotografija

Dođite i pogledajte fotografije koje su Hotelu Park povjerili njihovi dragi sugrađani iz vlastitih arhiva, na čemu im ovim putem zahvaljuju.

Dani Martinja u Hotelu Park

Povodom Martinja 10. i 11. studenoga, četvrtak i petak od 12 do 21 sat, uz neizostavnu kapljicu vina, pripremili su prigodne menije.

Fešta međimuraca

U subotu, 12. studenoga pripremili su zabavu povodom proslave 50-te obljetnice Hotela Park od 20 sati, gdje možete odabrati jedan od menia, prisjetiti se zajedničke prošlosti uz izložbu arhivskih fotografija i zabaviti se uz svirku benda ‘Drugi program‘. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Svojim dolaskom uveličajte obljetnicu Hotela Park, vrata su vam otvorena!

Ovim programima će se pridružiti još brojni, o kojima ćemo vas obavijestiti ubrzo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije