Automobil Lončar uručio automobile rukometašima treću godinu zaredom

Automobil Lončar su jučer, 29. kolovoza, ujedno i posljednjeg dana Špancirfesta, ugostili rukometaše PPD Zagreb i GRK Varaždin 1930 te im tom prilikom uručili vozila koja su plod suradnje koja se nastavlja već treću godinu zaredom.

Iz Zagreba su tako došli Leon Šušnja, Stipe Mandalinić i poznato lice Varaždincima – Tin Kontrec, koji je do nedavno branio boje Varaždina. Osim njih, došao je i Marin Šipić u ime igrača Varaždina.

Dočekao ih je Romano Puček, voditelj prodaje Automobila Lončar, koji je istaknuo kako je veoma zadovoljan sa suradnjom koju imaju s ova dva rukometna kluba.

– Mi smo lokal patrioti i uvijek smo prije svega podupirali varaždinske sportaše. Ponosni smo što smo dio rukometne obitelji GRK Varaždin 1930. Tu je i marketinška suradnja s PPD Zagrebom koja je iz godine u godinu sve bolja. Nastavljamo treću sezonu, zadovoljni mi, zadovoljni oni. Imali smo malu sreću da su se i rezultati poklopili pa je i marketinška suradnja dobra – rekao je tom prilikom Puček okupljenim novinarima, dok su rukometaši pozirali fotografima.

Kvalitetu automobila Peugeot prokomentirao je i Tin Kontrec, koji je oduševljen novim automobilom.

– Automobili su stvarno odlični, olakšavaju nam odlaske na treninge i obavljanje svakodnevnih poslova – rekao je Kontrec, a zatim se i osvrnuo na prošlu sezonu te usput istaknuo neke od ciljeva ove sezone.

Zadovoljstvo oko novog automobila nije krio ni Marin Šipić, koji je na nedavnom Europskom juniorskom prvenstvu izabran u najbolju momčad natjecanja.

Inače, Varaždin će biti jedan od gradova domaćina Europskog rukometnog prvenstva koje će se održati 2018. godine, a upravo Automobili Lončar će biti dio cijelog događanja.

– Imat ćemo EP 2018. godine, a kako je prepoznat rad u rukometu u Varaždinu, uz grupnu fazu imat ćemo i eliminacijske utakmice. Za Varaždin je to važno. Drago mi je da je Automobil Lončar dio toga, a to bi trebalo biti razmišljanje svih gospodarstvenika u Varaždinu, žao mi je što trenutačno nije tako. Svi bi trebali pomoći lokalnoj zajednici – rekao je Puček za kraj te nadodao kako Automobili Lončar uspješno surađuju već dulji niz godina i sa Špancirfestom i izrazio nadu u nastavak odlične suradnje i sljedeće godine, a kako je izgledalo druženje, pogledajte na fotografijama.

Najnovije