Caffe bar ‘Oreški’ iz Macinca traži osobu za rad!

>> Caffe bar “Oreški” iz Macinca traži djelatnicu!

Caffe bar Oreški je među najstarijima ugostiteljskim objektima u našoj županiji. Davne 1923. godine Videc Katica i Francek otvorili su Gostionu ‘Videc’.

Pokraj gostione prolazi prva hrvatska pruga, u blizini je pošta, crkva, bila je i škola te dva groblja. Zbog svega toga tu se okupljalo mnoštvo naroda. Katica, tadašnja gazdarica gostionice bila je nećakinja doktora Ivana Novaka.
Dr. Novak bio je narodni preporoditelj, najzaslužniji za oslobođenje Međimurja od Mađarske te priključenja domovini Hrvatskoj. U tadašnjoj Gostioni Videc osnovao je čitaonicu. Tu je neko vrijeme bila pošta i doktorska ordinacija.

Poslije drugog svjetskog rata kćer Darinka i suprug Franjo Oreški preuzimaju posao pod nazivom Krčma Oreški.
Brojni žitelji ovog kraja pamte velike zabave povodom prošćenja.

Ivan i supruga Dubravka od 1991. nastavljaju tradiciju svojih predaka. U dvorištu se nalazi park s prekrasnom ‘Oleander terasom’. Servisna stanica i parkiralište za bicikle pogoduju posjetu sve većeg broja biciklista.

U ukusno uređenom lokalu dominira velika kaljeva peć. Ispijanje crnog pinota ili zelenog silvanca, proizvedenih u vlastitom vinogradu, uz toplinu kamina nezaboravan je doživljaj. Ako ogladnite tu je neizostavno meso iz tiblice.

Gosti svih generacija mogu pratiti sportski program na tri TV ekrana te neograničeno surfati internetom.

OGLAS ZA POSAO:

Ugostiteljski objekt koji je spoj tradicije i suvremenog traži komunikativnu djelatnicu ili djelatnika. Radno vrijeme 5 dana u tjednu po 8 sati.

Ako ste zainteresirani javite se na brojeve: 040 858 481, 0911965244 ili osobno u lokal na adresu Glavna 3, Macinec.

Najnovije