U blizini Varaždina otvoren obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Sv. Antun

U Ulici Svetog Antuna u Sračincu na kućnom broju 9, otvoren je obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Sveti Antun.

Novootvoreni dom u vlasništvu obitelji Benko nalazi se u neposrednoj blizini Varaždina, udaljen automobilom samo pet minuta od grada i kapaciteta je do 20 osoba, a zainteresirani korisnici mogu birati između jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, ovisno o željama.

Sve sobe u domu opremljene su prema europskim standardima i u njima se nalaze tuš, toalet, TV uređaj, kao i klima, a svakome korisniku doma na raspolaganju je njega stručnog medicinskog osoblja 24 sata na dan, svih dana u godini. Stručno osoblje pobrinut će se tako da svaki korisnik doma ima na raspolaganju sve što mu je potrebno kako bi se osjećao ugodno.

U sklopu stalnog smještaja korisnicima je omogućena cjelovita skrb, koja obuhvaća stanovanje, prehranu, održavanje osobne higijene, brigu o zdravlju, njegu, radne aktivnosti i korištenje slobodnog vremena. Također, svim korisnicima na raspolaganju se nalaze i ostali sadržaji koji će im omogućiti ugodan i nesmetan boravak u domu te uživanje u trećoj životnoj dobi.

Obzirom da se dom nalazi izvan grada, u mirnoj četvrti, korisnicike očekuje opušten način života bez stresa i užurbanosti, sve kako bi se osjećali ugodno tijekom cijelog svog boravka u domu.

Sve potrebne informacije o domu, smještajnim kapacitetima i ostalim informacijama dostupne su putem mobitela na 098/953 86 72.

Najnovije