MUŠKARCA (83) istukao štapom jer mu je prigovorio zbog cigareta

Zbog napada u staračkom domu osumnjičen je 68-godišnjak, protiv kojeg je Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici prošli tjedan pokrenulo istragu.

Sumnjiči ga se za prijetnju i pokušaj teškog ozljeđivanja, a žrtva svega toga bio je 83-godišnjak. Sve se odigralo 7. listopada u jednom domu za starije i nemoćne osobe, a počelo je kada je 83-godišnjak, korisnik doma i stopostotni invalid prigovorio 68-godišnjaku jer 68-godišnjakova supruga puši u sobi koju njih dvojica dijele.

Te riječi bile su dovoljne da 68-godišnjak iz ruke starijeg muškaraca istrage drveni štap te ga njime više puta udario po glavi. Stariji muškarac je pokušavajući izbjeći udarce pobjegao na balkon.

Počeo je dozivati u pomoć, što su čuli djelatnici doma. No dok su oni stigli do balkona, 68-godišnjak je 83-godišnjaka je još nekoliko puta udario štapom, a pri tome mu je, kaže tužiteljstvo, i ozbiljno prijetio. Daljnji napad su spriječili zaposlenici doma, a 83-godišnjaku su slomljene nosne kosti te je zadobio potres mozga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije