Stižu svježe, domaće nektarine uz besplatnu dostavu po Međimurju!

Na Finotekinoj stranici www.FinotekaDostava.com (ili na 040/821-501 od 7 do 15 sati) možete naručiti BESPLATNU DOSTAVU (dostava po Međimurju je uvijek besplatna) svježih, najkvalitetnijih domaćih nektarina proizvedenih na OPG-u Elvisa Jurjevića u Raštevićima kraj Zadra.

Dostavljamo ih na bilo koju adresu, u Vaš dom, na Vaše radno mjesto itd. Cijena je 17 kn/kg, minimalna količina narudžbe je 3 kg. Kvaliteta i svježina je najbolja moguća! Sada dok ovo čitate, Vaše nektarine još rastu u polju i beru se uvijek netom prije no što Vam ih dostavljamo. Ne može bolje! 🙂

Zamislite čime sve mora biti tretirana uvozna nektarina da bi izdržala višednevni transport, skladištenja, stajanja na policama u trgovinama i sl.! Umjesto toga, odaberite domaću, daleko kvalitetniju, ukusniju, mirisnu nektarinu i hranite se zdravo! Ovo nema veze s nektarinama kakve smo navikli kupovati!

Zbog jedinstvenog Finotekinog koncepta u kojem hrana ide “s polja na stol”, u proizvodima koje Vam nudimo nema kemikalija koje inače prečesto imaju proizvodi koji dolaze iz inozemstva, tj. proizvodi koji moraju preživjeti višednevni transport i duža skladištenja prije no što dođu do krajnjeg kupca.

Iskoristite priliku, kliknite na www.FinotekaDostava.com ili nazovite Finoteku na 040/821-501 (7-15 h).

Najnovije