finoteka dostava

Finoteka pokrenula novu stranicu za Međimurje!

Ako ste u Međimurju i želite kupovati najkvalitetniju hranu domaćih OPG-ova po totalno niskim cijenama, kliknite na poseban, novi link za Međimurje www.FinotekaDostava.com/medjimurje

http://www.FinotekaDostava.com/medjimurjeHranite se zdravo i štedite! Finoteka odnedavno ima posebnu stranicu za Međimurje, a kupcima je omogućeno da nabavljaju najkvalitetniju hranu domaćih OPG-ova po zaista nevjerojatnim cijenama. Kao najaktualniji primjer izdvajamo mandarine od OPG-a s certifikatom za EKO prijelazno razdoblje po samo 5.50 kn!

Dakle novost su vrlo povoljne cijene, ali uz zadržavanje fokusa na vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Također, novost je da se zaračunava fiksni manipulativni trošak u iznosu 27 kn po narudžbi/dostavi,  neovisno o veličini narudžbe. To znači da npr. možete naručiti raznih proizvoda za cijelu tvrtku ili za sve prijatelje i sl., a da i dalje plaćate samo 27 kn po narudžbi. U to je uračunato sve –  nabava proizvoda, prebiranje, razvagivanje, pakiranje, dostava na bilo koju adresu u Međimurju itd.

Kliknite na www.FinotekaDostava.com/medjimurje, isplati se!

Za bilo kakva dodatna pitanja ili pojašnjenja, kontaktirajte Finoteku na info@finoteka.com ili na 040/821-501 (7-15h). Napominjemo da narudžbe za Međimurje primamo isključivo putem stranice www.FinotekaDostava.com/medjimurje.

Najnovije