FinotekaDostava.com – započela berba međimurskih jagoda!

U Svetoj Mariji, u plastenicima Agromeđimurja ovih je dana započela berba jagoda.

Ako želite biti sigurni da kupujete domaće, najsvježije jagode, ubrane samo nekoliko sati prije no što stignu na Vaš stol, na Finotekinoj stranici www.FinotekaDostava.com (ili 040/821-501) naručite BESPLATNU DOSTAVU svježih, prvoklasnih međimurskih jagoda na bilo koju adresu u Međimurju! Cijena jedne posudice je 12,50 kn. Jedna posudica sadrži 0,5 kg jagoda, a minimalna količina narudžbe je 2 kg/4 posudice.

Jagode koje Vam Finoteka dostavlja isključivo su 1. klasa! U trenutku dok ih naručujete, one još rastu u polju u Svetoj Mariji i beru se isključivo prema narudžbi, rano ujutro na dan dostave. Odmah nakon berbe jagode se pakiraju i kreću prema Vama, tako da uvijek dobivate savršen, svjež proizvod.

Dostavljamo ih na bilo koju adresu, u Vaš dom, na Vaše radno mjesto, itd.

Svaki korak od polja do Vašeg stola posebno je organiziran po već dobro poznatom Finotekinom modelu. Zbog toga u proizvodima koje Vam nudimo na www.FinotekaDostava.com nema kemikalija koje inače prečesto imaju proizvodi koji dolaze iz inozemstva, tj. proizvodi koji moraju preživjeti višednevni transport i skladištenja prije no što dođu do krajnjeg kupca.

Domaće Agromeđimurje, domaća Finoteka, domaće međimurske jagode! Iskoristite priliku i uživajte u najkvalitetnijim domaćim proizvodima. Kliknite na www.FinotekaDostava.com ili nazovite Finoteku na 040/821-501 (7-15 h). I naravno, preporučite nas Vašim prijateljima! 🙂

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije